Lehet érezni rögtön (akár testileg és lelkileg is), ha terhes vagy?
Én is álmodtam már kétszer is, hogy terhes vagyok, tök jó volt :D...De én még fiatal vagyok hozzá, és nincs is kivel, 3 év múlva nagyon szeretném (ez az álmom, hogy 25 évesen babázni) ha teljesülne, de álomként nagyon-nagyon jó volt..azt hiszem még azt is éreztem, hogy rugdosott, meg nézegettem a pocakomat a tükörben :D!
22l
Én nagyon szerencsés voltam, mindkét gyerekem a legelső próbálkozásból megfogant. Az első babánál az tűnt fel, hogy már a középidő (és egyben fogantatás) után 1-2 nappal elkezdett nagyon fájni a mellem, mint máskor közvetlenül menzi előtt. Ez gyanús volt! :-)
A második babánál pedig azt vettem észre néhány nappal a fogantatás után, hogy olyan, mintha egy félig felfújt gumilabda lenne lenn a hasam aljában.
Egyik tesztemen se lepődtem meg, hogy + lett, éreztem, hogy baba van bent:-)
Én pé után 4-5 nappal éreztem meg. A lányommal közöltem, hogy keresztszüleinek babái lesznek. Elkezdtem normálisan mondani, de végén már majdnem bőgtem :) Tudtam.......
10 hetes km
én már az ominózus este után tudtam, hogy ebből baba lesz:) nem tudom honnan, de megéreztem. / 300kmre laktunk a párommal egymástól, és másnap mikor utaztam Tőle haza a szüleimhez a vonaton végig a pocakomat fogtam. Nem tudtam miért. Egy idős házaspárral utaztam együtt egy kabinban, és a néni megkérdezte, hány hetes kismami vagyok. Mondtam neki, hogy nem vagyok terhes, nem tudom miért simizem a pocakom, és vigyorgok mindeenkire, és miérrt bámulok meg minden kismamát. Aztán felvilágosított, hogy az édesanyák hajlamosak megérezni előre, hogy már alakul odabent valaki:)
36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!