Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamik hogy vagytok...

34 hetes kismamik hogy vagytok testileg lelkileg? Mennyit hiztatok? Mekkora a baba? Irjatok le mindent!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönjük, jól vagyunk. Fizikailag kevésbé jól, mint lelkileg. Kicsit magasabb vérnyomás, egy kevés víz ami nehezíti a mindennapokat. De már csak két hétig dolgozom, aztán jöhet a pihenés! :-)

Lelkileg most kezdem felfogni hogy mi vár ránk, és kezdek parázni a szüléstől egy picit. Remélem minden rendben lesz, bár szerencsére nem vagyok stresszes típus.

Hízni nem híztunk, illetve én nem, Nóri igen, mert neki ez a dolga. Ő három hete volt 1,7kg, és három hét múlva megyünk ismét ultrahangra. A szonográfus csajszi azzal ijesztgetett, hogy ha ilyen ütemben nő a gyerek, a végére négy kilós is lehet. :-)

Most vagyunk 34+2 hetesek, remélem kihúzzuk a 40. hétig.

2011. ápr. 20. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:
nalam is ez a helyzet, 3 hettel ezelott volt a baba 1,8 kg. de sajna en nagyon hizok, mar 16 ot felszedtem, es nem ertjuk miert mert nem is eszek sokat, es ha eszek is akkor sem hizlalot. azt mondjak alkati dolog ez, en is eleg vizesnek erzem magam. en 1 hete elegge megbetegedtem, megvagyok fazva, remelem nem lesz baj. hol szulsz?
2011. ápr. 20. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a hízás alkati kérdés. És persze hormonok. De gondolom nem túl nagy súllyal kezdted a terhességed, az is számít szerintem. Kolléganőm 55 kilósan esett teherbe, 80 kilósan ment szülni. És most tök jól néz ki, 2 hónapos a kislánya. Szóval ne aggódj. :-)

A vizesedés tényleg probléma, de az is el fog múlni. Ne aggódj. :-) Azért tudsz aludni éjszaka valamennyire?

Én a Péterfyben szülök majd, nincs orvosom, most gondolkozom szülésznő fogadásán. De még a szülőszobát is meg kéne nézni, és most gondoltam arra is, hogy szülésfelkészítőre kéne járni. Te hol szülsz? Fogadott dokinál?

2011. ápr. 20. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
174 vagyok es 64 kiloval kezdtem, most vagyok 80. De mki azt monjda h olyan mintha csak a hasam not volna. mind1 nem aggodom, ez a legkevesebb. alvassal nincs gond, nagyon jokat alszok, en a janosban szulok, van dokim is es szulesznom is.
2011. ápr. 20. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt írtam tegnapelőtt egy hasonló kérdésre:

"Sziasztok! 34+2 hetes vagyok. Nekem már vannak keményedéseim, jóslóim, de a méhszáj még 3000-es. Sokszor légszomjam van, amit a szervezetem magas pulzussal próbál kompenzálni. :(

Kislányt várok, 30. héten 1750g-ra becsülték. Már van egy 2 éves kisfiam.

Eddig 11 kilót híztam, 168 cm-hez 70 kg vagyok, hasam 105 cm."

Debrecenben szülök, DEOEC. Lelkileg nagyon jól vagyok, hisz itthon van velem a kisfiam. :)

2011. ápr. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!