34 hetes kismamik hogy vagytok testileg lelkileg? Mennyit hiztatok? Mekkora a baba? Irjatok le mindent!
Szia!
Köszönjük, jól vagyunk. Fizikailag kevésbé jól, mint lelkileg. Kicsit magasabb vérnyomás, egy kevés víz ami nehezíti a mindennapokat. De már csak két hétig dolgozom, aztán jöhet a pihenés! :-)
Lelkileg most kezdem felfogni hogy mi vár ránk, és kezdek parázni a szüléstől egy picit. Remélem minden rendben lesz, bár szerencsére nem vagyok stresszes típus.
Hízni nem híztunk, illetve én nem, Nóri igen, mert neki ez a dolga. Ő három hete volt 1,7kg, és három hét múlva megyünk ismét ultrahangra. A szonográfus csajszi azzal ijesztgetett, hogy ha ilyen ütemben nő a gyerek, a végére négy kilós is lehet. :-)
Most vagyunk 34+2 hetesek, remélem kihúzzuk a 40. hétig.
Szerintem ez a hízás alkati kérdés. És persze hormonok. De gondolom nem túl nagy súllyal kezdted a terhességed, az is számít szerintem. Kolléganőm 55 kilósan esett teherbe, 80 kilósan ment szülni. És most tök jól néz ki, 2 hónapos a kislánya. Szóval ne aggódj. :-)
A vizesedés tényleg probléma, de az is el fog múlni. Ne aggódj. :-) Azért tudsz aludni éjszaka valamennyire?
Én a Péterfyben szülök majd, nincs orvosom, most gondolkozom szülésznő fogadásán. De még a szülőszobát is meg kéne nézni, és most gondoltam arra is, hogy szülésfelkészítőre kéne járni. Te hol szülsz? Fogadott dokinál?
Szia! Ezt írtam tegnapelőtt egy hasonló kérdésre:
"Sziasztok! 34+2 hetes vagyok. Nekem már vannak keményedéseim, jóslóim, de a méhszáj még 3000-es. Sokszor légszomjam van, amit a szervezetem magas pulzussal próbál kompenzálni. :(
Kislányt várok, 30. héten 1750g-ra becsülték. Már van egy 2 éves kisfiam.
Eddig 11 kilót híztam, 168 cm-hez 70 kg vagyok, hasam 105 cm."
Debrecenben szülök, DEOEC. Lelkileg nagyon jól vagyok, hisz itthon van velem a kisfiam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!