Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után hogy alakult a...

Missed ab után hogy alakult a következő terhességed? (lelkileg és testileg is érdekel)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem méhen kívülim volt, az kb hasonló, mármint én úgy éreztem h meghalt a babám, simán teherbe estem első próbálkozásra (fél évet vártunk anyagi okok miatt), én a 12. hétig sok ember előtt titkoltam, utána megnyugodtam, h rendbe lesz minden, engem laparoszkópiával műtöttek és a 6. hónapban az egyik heg nagyon begörcsölt, ijedségen kívül semmi bajunk nem lett....:)

nekem nehéz volt így is elfelejteni, h volt már egy babám, de most a fiam a mindenem, hosszú idő volt, de túlléptem rajta és ma már úgy gondolom, h oka volt és elfogadom!

2010. ápr. 21. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 12 hetesen derült ki az UH-on,hogy felszívodott a baba.Akkor du. megcsinálták.Végigbőgtem,és az utána következő 2 hetet is.Aztán 3 hónapig nem próbálkoztunk.(kedvem sem lett volna)Majd a 2.hónap próbálkozásra összejött!!Végig izgultam,hogy minden rendbe legyen!Remegő lábakkal mentem minden egyes vizsgálatra.Testileg rendben voltam,de lelkileg nem.Örültem, és marhára paráztam.A mai napig eszembe jut az amikor közölte a doki, hogy nincs baba.De végre megszületett az én kis várva-várt életem, immár 8 hós,egészséges, törpilány:))
2010. ápr. 21. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:

A következő terhesség rögtön elsőre sikerült, nagyon meglepődte. Sokat görcsöltem, valószínűleg azért, mert nagyon féltem, hogy ő sem marad meg, sok magneb6-ot szedtem és progeszteron, de nem volt igazából sosem semmi baj.

A 12 hetes uh után sírógörcsöm volt, akkor jött ki a feszültség azt hiszem, de innentől kezdve már nagyon klassz volt minden, nem voltam ideges, élveztem a terhességet!

Nagyon sokáig nem mondtuk el csak annak, akinek muszáj volt, közeli családtagoknak stb, de egyébként aki elől lehetett csak titkoltam amíg lehetett. Így utólag azt mondom , hogy ez butaság volt, de akkor így éreztem jónak.

2010. ápr. 21. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
12:08!!Milyen tüneteid voltak,terhességire gondolok!!Mellfeszülés hányinger stb.Annyira félek,hogy felszivódik.De azért estére mindig van hányhingerem!6hetes kismama
2010. ápr. 21. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs 16:08kor irtad.
2010. ápr. 21. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A két terhességet összehasonlítva/vagyis csak az egyik volt az,bár 12 hétig azt hittem a másikra is/meg sem közelítette egymást.Mellfeszülésem nem volt csak egy nagyon kicsi, és a hányinger is csak egy gyenge émelygéshez hasonlított.Bezzeg a 2.nál minden reggelt végighánytam az első 3 hónban.Nem voltak görcseim, bár egy kis barnázás volt, de nem gyanakodtam semmire.Viszont még a 12héten is ugyanugy be tudtam gombolni a farmerom mint az elején:(a 2.nál már javában látszott:)Nem lesz semmi baj veled és a babóddal, csak erre gondolj.:)
2010. ápr. 21. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja én voltam a 16:08as.Mért félsz hogy felszívódik?Veled is megtörtént már?
2010. ápr. 21. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,nekem a 14. héten halt el a babám,nagyon megviselt,hetekig zokogtam!A műtétet és a kórházban töltött időt is végig bőgtem!Ez 2008. április 4-én történt!

2009.április 7-én pedig megszületett a kislányom(4-re voltam kiírva,ez a sors fintora)!

A 2. terhesség sem indult zökkenőmentesen(amúgy 2 hónap után lettem újra terhes,de még nem terveztük,mert várni akartunk a missed ab után,de a gumi kilyukadt)!

Az első 12 hetet végigrettegtem,mert rubeola gyanús voltam,és én gyerekkoromban nem estem át rajta,de a virológiai teszt szerint mégis megkaptam,csak a doki szerint felnőttként és akkor már nem foltokban jelentkezik,hanem egy erős lefolyású infulenza formájában!

A 18. heti u.h. után nyugodtam meg kicsit,akkor vissza is mentem dolgozni és a 32. hétig tanítottam!

Ma már 1 éves múlt a lányom,mindennél jobban szeretem,de sokszor eszembe jut a másik babám!Lelkileg még fáj,de Nyuszikám kárpótol mindenért!

Nehéz dolog!

De föladni nem szabad!Kicsit hosszúra sikerült,bocsi!

Szép estét!

2010. ápr. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!