Missed ab után hogy alakult a következő terhességed? (lelkileg és testileg is érdekel)
nekem méhen kívülim volt, az kb hasonló, mármint én úgy éreztem h meghalt a babám, simán teherbe estem első próbálkozásra (fél évet vártunk anyagi okok miatt), én a 12. hétig sok ember előtt titkoltam, utána megnyugodtam, h rendbe lesz minden, engem laparoszkópiával műtöttek és a 6. hónapban az egyik heg nagyon begörcsölt, ijedségen kívül semmi bajunk nem lett....:)
nekem nehéz volt így is elfelejteni, h volt már egy babám, de most a fiam a mindenem, hosszú idő volt, de túlléptem rajta és ma már úgy gondolom, h oka volt és elfogadom!
A következő terhesség rögtön elsőre sikerült, nagyon meglepődte. Sokat görcsöltem, valószínűleg azért, mert nagyon féltem, hogy ő sem marad meg, sok magneb6-ot szedtem és progeszteron, de nem volt igazából sosem semmi baj.
A 12 hetes uh után sírógörcsöm volt, akkor jött ki a feszültség azt hiszem, de innentől kezdve már nagyon klassz volt minden, nem voltam ideges, élveztem a terhességet!
Nagyon sokáig nem mondtuk el csak annak, akinek muszáj volt, közeli családtagoknak stb, de egyébként aki elől lehetett csak titkoltam amíg lehetett. Így utólag azt mondom , hogy ez butaság volt, de akkor így éreztem jónak.
Szia,nekem a 14. héten halt el a babám,nagyon megviselt,hetekig zokogtam!A műtétet és a kórházban töltött időt is végig bőgtem!Ez 2008. április 4-én történt!
2009.április 7-én pedig megszületett a kislányom(4-re voltam kiírva,ez a sors fintora)!
A 2. terhesség sem indult zökkenőmentesen(amúgy 2 hónap után lettem újra terhes,de még nem terveztük,mert várni akartunk a missed ab után,de a gumi kilyukadt)!
Az első 12 hetet végigrettegtem,mert rubeola gyanús voltam,és én gyerekkoromban nem estem át rajta,de a virológiai teszt szerint mégis megkaptam,csak a doki szerint felnőttként és akkor már nem foltokban jelentkezik,hanem egy erős lefolyású infulenza formájában!
A 18. heti u.h. után nyugodtam meg kicsit,akkor vissza is mentem dolgozni és a 32. hétig tanítottam!
Ma már 1 éves múlt a lányom,mindennél jobban szeretem,de sokszor eszembe jut a másik babám!Lelkileg még fáj,de Nyuszikám kárpótol mindenért!
Nehéz dolog!
De föladni nem szabad!Kicsit hosszúra sikerült,bocsi!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!