Van itt olyan, aki nem rohant rögtön a dokihoz amikor terhes lett, mert már nem akart üres petezsákokt látni?
Figyelt kérdés
Már átestem olyanon sajnos, hogy amikor + volt a teszt mindig rohantam a dokihoz, és eddig nem maradt meg babám. De most nem szeretnék azonnal rohanni.2010. márc. 26. 15:53
1/20 anonim válasza:
nekem a doki mondta, hogy a 8.hét környékén jöjjek, akkor megnézik uh-gal, addig nincs értelme. Azután küldött vérvételre, védőnőhöz...
2/20 anonim válasza:
én nem tudtam. a 2-nál már sejtettem valamit. Mindkettő 8 hetesen derült ki, már volt szívhangjuk
3/20 anonim válasza:
Nekem már a délelőtti teszt is erős pozitív lett, akkor mentem először dokihoz.Véletlenül alakult így, a rosszullétek miatt néztem egy tesztet. Kb. 7 hetes lehettem.Amikor mondtam a nődokinak, h a délelőtt végzett teszt lett pozitív, legyintett, hogy az már akkor bezony baba lesz :))
4/20 anonim válasza:
én 8 hetesen mentem, előbb csak akkor érdemes, ha valamit nem érzel jónak. vérzés, görcs, stb..
5/20 anonim válasza:
szia, én 8 hetesen voltam először uh-n asszem... de nekem inszemivel lett. Vettek hcg-t abból a "mennyiségét" nézték, látták, hogy elég magas, rendben lehet. de emlékeim szerint UH nem volt.. sőt, biztos nem volt előbb, mert nem az én dokim volt bent, csak egy helyettes. Szóval én 8 hetesen láttam először, első baba volt:) A kövinél, ha lesz, gondolkozom, hogy szintén nem sietek dokihoz vele, csak ez irreális egyelőre, mert inszemi másnapjától progeszteron kiegészítést kellett szednem.. ráadásul a szokásos adag 2x1 helyett 3x1-et..
6/20 anonim válasza:
szerintem nézess hormoneredményt, a sárgatestelégtelenség miatt szoktak korán elmenni.. ahhoz kell a progeszteron kiegészítés.
7/20 A kérdező kommentje:
Minden leletem rendben volt és minden ok - mindig ez volt a diagnózis, mégis 3 babám már elment.
2010. márc. 26. 16:29
8/20 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet ha már ment el baba igenis mielőbb menj orvoshoz hogy megelőzd az ujabb vetélést!Sok esetben jobb ha mész előbb főleg a te esetedben!Vigyázz magadra:-)
9/20 anonim válasza:
Boccs az offért, de spontán vetélésed volt, vagy meghalt a magzat és missed AB? És milyen idősek voltak?
10/20 anonim válasza:
másik dokit nem kérdezel meg? én tudok egy jó dokit, meddőségi, de a hormonjaidra ha ránéz, akkor kicsit mást is lát mint egy nőgyógyász.. nekem már rég 2 gyerekem lenne, ha a nődokik értenének a szülésen kívül a meddőséghez és a vetéléseket okozó dolgokhoz..bocsi a kívételeknek.. ez egyelőre személyes tapasztalat.. és a nődokit imádom a mai napig is, de jövőre visszamegyek a meddőségimhez is, hogy tuti legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!