Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ítéljenek...

Mit tegyek, hogy ne ítéljenek el ezért?

Figyelt kérdés
Van discordon egy csoportom, ahova most bejött egy non binary, az egyik tag küldött neki meghívót, már tegnap óta bent van. Én nem ítélem el, nem gyűlölködöm meg semmi, de én nem szeretnék non binary-val ismerkedni, viszont ha kirakom, akkor kérdezni fogják, hogy miért raktam ki. De ez nekem nem megy, valaki vagy legyen fiú vagy lány, de ne mindkettő. Lehet, hogy rendes, meg kedves, de akkor sem szeretnék ilyen embereket a csoportomba. Hogy rakjam ki úgy, hogy ne én legyek a gonosz?

2021. ápr. 29. 17:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Miért? Inkább ismerkedjek egy olyannal akivel nem akarok csak azért, hogy neki jó legyen? Talál másik szervert gondolom.
2021. ápr. 29. 19:10
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
11.akkor ne akard hogy mi ne ítéljünk el téged!
2021. ápr. 29. 19:11
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Dobd ki a fszba, ha megkérdik, mondd azt, hogy azért, mert én azt mondtam. Aki meg forszírozza miért, azt is. Tied a csoport, nehogy már neked krlljen magyarázkodni meg rosszul érezni magad. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat ebben a beteg világban, akinek nem tetszik, lehet tiplizni máshova.
2021. ápr. 29. 19:21
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Remélem a többiek is lelépnek és aztán egyedül maradsz a kis csoportodban.
2021. ápr. 29. 19:26
 15/23 A kérdező kommentje:
14, nem hiszem, hogy lelépnének. Van aki szintén nem bírja a non binary valamiket.
2021. ápr. 29. 19:34
 16/23 A kérdező kommentje:
14, és ha lelépnek szerzek új embereket. Ők már nem fogják megtudni, hogy egyszer kidobtam egy non binaryt.
2021. ápr. 29. 19:34
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
szegény nonbinary már sajnálom őt...
2021. ápr. 29. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:
6%
Akkor csinálj egy külön ratyi csoportot ahova csak magadféle ratyikat veszel fel. A normálisakat meg hagyd. Ennyi...
2021. ápr. 29. 20:29
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Na ezt bírom:D

Miért nem lehet megérteni a nsgy elfogadásban hogy ő fél tőlük? Fogd fel úgy hogy pl te sem ismerkednél egy 50+os 120 kilós csúnya nővel / pasival.

Neki ilyen ez a non akármi.

2021. ápr. 29. 20:36
 20/23 anonim ***** válasza:
44%

szó nélkül ne vedd fel akkor a csopiba ha ez lehetőség.

Nem kell mondani semmit, neki se lesz gáz max nem szimpatikus azt ennyi.

Nem kell ennyire belefolyni a megbántásba.

2021. ápr. 29. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!