Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ítéljenek...

Mit tegyek, hogy ne ítéljenek el ezért?

Figyelt kérdés
Van discordon egy csoportom, ahova most bejött egy non binary, az egyik tag küldött neki meghívót, már tegnap óta bent van. Én nem ítélem el, nem gyűlölködöm meg semmi, de én nem szeretnék non binary-val ismerkedni, viszont ha kirakom, akkor kérdezni fogják, hogy miért raktam ki. De ez nekem nem megy, valaki vagy legyen fiú vagy lány, de ne mindkettő. Lehet, hogy rendes, meg kedves, de akkor sem szeretnék ilyen embereket a csoportomba. Hogy rakjam ki úgy, hogy ne én legyek a gonosz?

2021. ápr. 29. 17:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Legyél őszinte és mondd el nekik a véleményed. Ha én fel tudtam ezt fogni, nekik is menni fog. Nem leszel gonosz.
2021. ápr. 29. 17:45
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Az megvan, h attól még hogy létezik, nem kötelező vele se dugnod, se smárolnod, se csókolóznod? Szóval mi nem megy vele, mi a problémád?
2021. ápr. 29. 18:01
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Vagy akár kidobás előtt megpróbálhatsz vele beszélgetni is. Az is lehet, hogy kiderül, ő is emberi lény, és nem egy randa űrmanó. Ha nem, nem, de egy próbát megér.

Mármint, csak beszélgettek, nem?

2021. ápr. 29. 18:07
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Hát pedig megérdemelnéd, hogy elítéljenek :)
2021. ápr. 29. 18:13
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
De téged mit zavar? A magyarban egyébként is nemleges személyes névmás van "ő". Tehát nem kell semmiben alkalmazkodnod, hogy beszélgethess vele. Sőt, ha csoportos beszélgetésről van szó, akkor nem is kell hozzá se szólnod.
2021. ápr. 29. 18:18
 6/23 anonim ***** válasza:
25%

"Rossz társaságok megrontanak hasznos szokásokat"

A jövőben élet-halál kérdése lesz, kikkel társulsz?

2021. ápr. 29. 18:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Mert transzfóbiám van. Erről nem tehetek. Nem gyűlölöm őket, csak félek tőlük valamiért. Félek a nem természetes dolgoktól, a melegség természetes, de az, hogy valaki átműtteti magát egy másik nemre, az nem természetes. És félek az ilyen emberektől, nem tudok ellene mit tenni. Pont ezért úgy vagyok vele, hogy nem bántom őket, nem szólok be nekik, mert erről nem tehetnek, de nem is szívesen barátkozok ilyenekkel, és akkor nekik is jó lesz, meg nekem is.
2021. ápr. 29. 18:22
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

1. De ő nem transz, hanem nonbinary, szóval ne kavard a dolgokat. A transzok pont azért operáltatják meg hormonoztatják magukat, mert ők is a bináris, kétnemű rendszerben gondolkodnak.

2. Az internet sem természetes, szóval minek irkálsz rá akkor, ha te állítólag csak a természetes dolgokat bírod tolerálni?!

Itt van még pár dolog, ami nem természetes, hanem mesterséges, javaslom hogy ezektől is tartózkodj: ruhaviselés, cipő, házban lakás, szőrtelenítés, fogmosás, bármilyen orvosi beavatkozás, antibiotikum, bármilyen feldolgozott élelmiszer amit nem úgy fogyasztasz ahogy a természetben előfordul, okostelefon, számítógép, villany, világítás, közlekedési eszközök, kerék, minden műanyag, minden fém, minden feldolgozott fa, filmek, hangfelvételek, az emberi civilizáció és kultúra bármely terméke. Ezeket mind emberi tevékenység hozta létre, nem fordulnak elő a természetben.

Ellenben itt van néhány természetes dolog, ezeket biztosan szereted: gombaméreg, növényi mérgek, csaláncsípés, tornádó, tájfun, villámcsapás, rák, gyulladás, az összes fertőző betegség, az összes parazita és élősködő, fogszúvasodás, medvetámadás, árvíz, vízbe fulladás, öregedés, gyilkosság, halál.

2021. ápr. 29. 18:55
 9/23 anonim ***** válasza:
27%

Teljesen érthető! Nehéz az embert tisztelni, miközben abnormálisan gondolkodik és cselekszik. Minden ember lehetőséget kap, hogy gondolatait a Teremtő igazságos törvényeihez igazítsa. Több milliárd ember semmibe veszi ezt! Vannak bálvány imádók, gyilkosok, férfiakkal háló férfiak, szidalmazók, paráznák nem öröklik Isten Királyságát, vagyis elveszítik az életüket. Ez több milliárd embert jelent.

Az emberi kormányzatok megszűnnek, egyetlen égi kormányzat fog uralkodni a föld felett!

2021. ápr. 29. 18:58
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
9.na megjött a napi hívő!...
2021. ápr. 29. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!