Nem tartjátok öngyilkosságnak azt, ha valaki képes AstraZenecával oltatni magát így, hogy bebizonyították, hogy vérrögképződést okoz?
Szerintem az a félelmetes amiket ti irkáltok egyébként, egyikőtök sem tudná épkézláb mondatokkal elmondani, hogy miért oltatta be magát.
-Há' mer' kell. Gratulálok, ha valakinek ennyi "indok" elég...
Másik kedvenc, hogy akkor nem mehet szórakozni. Érdekes vírus ez... Szépen megkajáltattak. (És ezzel nem a vírust tagadom, én magam is átestem rajta)
25, látom te is értelmesen hozzá tudsz szólni a témához. Gratulálok.
22-es.
11 éves koromban jött meg először a menstruációm, 21 éves koromra sem állt be, volt, hogy csak hormonágyúval állt le a vérzés, sokszor voltak nagy fájdalmaim, azóta szedek fogamzásgátlót, most 36 éves vagyok, nem tervezek gyereket, és a vérzésem sem visel meg úgy, mint a tabletta előtt, nem érdekel, más mit mond, az én testem, én élek benne, én érzem, mi van vele.
Az Astrától sincs bajom, július végén kapom a másodikat.
27, Látom sok időd van. Nem a menstruációd életútját kérdeztem, hanem h hogyan változott meg oltás után. ;)
28, Olvasd vissza, szövegértés...
Ettől több hozzászólást nem pazarlok itt senkire. Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!