Mi értelme így az életnek?
23 éves vagyok, csóró, vidéki, magányos. Februárban vegeztem egyetemmel. Semmi munkat nem találok, mindenhonnan elküldenek, mert nincs tapasztalatom. Ha nem élnének a szüleim, már éhenhaltam volna. Fél éve nem buliztam, csak fekszek itthon és a legnagyobb kaland, ha eljutok boltba bevásárolni...
Nincs pénzem, se barátaim, se semmi.
Gimibe pedig nagy céljaim voltak, tele élettel, boldogsaggal, az volt életem csúcspontja. Azóta egyre roszabb, értelmetlen minden egyes nap, amikor felkelek, mivel "úgy se lesz jobb".
Este elalvas előtt gyakran depis gondolataim vannak, hogy mikor lesz mar ennek vége, miért születtem meg.
Minden nap gondolok az öngyilkosságra, fejbelövés a leghatásosabb, de arra sincs pénzem...van valaki, aki hasonlóan érez?
Elvileg piacképes diploma, de persze csak ha sok nyelven beszélsz, sok tapasztalattal, vagy van ismerős aki berak.
Nincs, magányos vagyok, szüleim egyszerű emberek, 3 ezres kisvárosban élek.
Ezért kérdeztem,hogy milyen.
Ha gondolod írd meg privátban, meg azt is hogy kb merre élsz.
Közgazdasz diploma, Debrecen.
Minden meghírdetett helyre 10en jelentkeznek, és persze hogy nem engem a kisvárosi nyomi pályakezdőt fogják kiválasztani. Senki sincs, aki segítene, én vagyok a szűk családba kb az első rendes diplomás.
Vasút nem érdekelne?
Tudom a MÁV nem a világ közepe,de szerintem nem olyan rossz hely ez.
Jelentkezhetsz adatbázisba is,ha épp nincs semmi neked való.
Van pályakezdő diplomás program,a közgazdász is fel van sorolva.
Debrecenbe közfoglalkoztatási koordinátor és beruházási szakértő pozíció van jelenleg.
Nyilván mindkettő kér gyakorlatot,de akkor is megpróbálnám.
Sosem tudhatod.
Nem diplomás pozíciót is megpróbálhatsz esetleg.
A vasút többnyire elküld képzésre és igaz csak minimálbért ad arra az időszakra,de a semmitől jobb.
Ott meg lesznek új emberek, lehetőség barátokat szerezni.
Neked elsősorban egy kis életkedv kellene először,nem feltétlenül életed állása.
MÁVot ne ajánljátok mert csak Csókosokat vesznek fel irodai munkára, kalauznak, kocsirendezőnek elmehetnél, de gombokat fizet a fiziakai állománynak.
Kitartást lesz még jobb is, meg fogod találni életed munkáját. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!