Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az öngyilkos...

Mi a véleményetek az öngyilkosságról, öngyilkos emberekről ?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 16:33
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
57%
Én elítélem az öngyilkosságot, mondanám, hogy gyávaság - de sok esetben elég nehéz megtenni. :)
2021. ápr. 3. 16:34
 2/48 anonim ***** válasza:
13%
Gyengeség, gyávaság. Egyébként nem zavar, csak ne sajnáltassák magukat, ha nem sikerül.
2021. ápr. 3. 16:36
 3/48 anonim ***** válasza:
8%
Akinek nincs senkije azt megértem xD
2021. ápr. 3. 16:37
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig én is magas lóról beszéltem, aztán ért pár tapasztalat. Nem lettem öngyilkos, de meg tudom érteni, aki igen. Van az a pont, amikor annyira kétségbeejtő az életed, hogy semmit nem látsz, amiért folytatnod kéne. Nekem volt segítségem. Szerencsés vagyok. Valaki nem volt az. A gyengeség pont úgy megvan a sznobokban is, adott körülmények között belőlük is válhat az, amit megvetettek.
2021. ápr. 3. 16:40
 5/48 anonim ***** válasza:
66%
Számomra a legfájdalamasabb élet is jobb a halálnál. Amíg élek, legalább van lehetőségem a változásra. Halál után már nincs.
2021. ápr. 3. 16:41
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
3 viccesnek tartod?
2021. ápr. 3. 16:41
 7/48 anonim ***** válasza:
70%
Nem ítélem el őket, én az aktív eutanázia bevezetését is támogatnám, dehát ugye ilyen álszent és álkeresztény országban az sose lesz :)
2021. ápr. 3. 16:43
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió okozza az öngyilkosságok 90+%-át. Szóval kikezeletlen mentális betegség. Én nem ítélem el, hanem sajnálom, hogy ebben az országban az agykutatás és a pszichológia fejlesztésére nem adnak elegendő pénzt. Magyarországon toplistás az únión belül a depresszió terén. Minden 4. vagy 3. magyar depressziós. Inkább ez elítélendő. Ebből is látszik, hogy mennyire egy elmaradott társadalom a magyar.
2021. ápr. 3. 16:45
 9/48 A kérdező kommentje:
Az az ember, aki öngyilkosságot tesz meg, az tiszta tudattal teszi, vagy akkor már súlyosan beszűkült a tudatállapota ? Illetve az öngyilkosok hosszasan tervezik meg magát a cselekményt, vagy inkább hirtelen felindulásból, felfokozott negatív érzelmek hatására ? Mi játszódhat le egy ilyen emberben ? Te próbáltál az lenni ? Volt ilyen rokonod/ismerős, barát stb ?
2021. ápr. 3. 16:49
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt tesz a testével amit szeretne.

Ha valaki nem akar élni - aminek általában megvan az oka - akkor szerintem lehetne joga hozzá.

2021. ápr. 3. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!