Mit szóltok ahhoz, hogy akinek nincs védettségi igazolványa, az nem mehet fedett sportlétesítménybe(edzőterem,uszoda)?
Az oké hogy a kondizast otthon is meg lehet oldani, tele van a decathlon kondigépekkel, súlyzókkal. Viszont senki nem fog otthonra 25/30/50 méteres úszómedencét csinálni, mert hogy úszni csak abban lehet tisztességesen. És sokaknak egészségi, mozgasszervi problémák miatt ez az egyetlen lehetőségük. Ráadásul a legtöbb uszodában nincs tomegnyomor, ami fertőzésveszélyt jelentene.
Az e hetvegi teraszozást viszont veszélyesnek találom rengeteg oltatlan ember között. És ha ezt lehet így maszk nélkül, illetve a focimeccseket, akkor nem tudom miért kell tiltani, hogy egy uszodában 6-10 ember sportoljon.
Nem lepne meg, hogy akik olyan hülyék voltak, hogy megszállták tömegnyomorban a teraszokat, hirtelen megszállnák az edzőtermeket, uszodákat, gyógyfürdőket is, mert most lehet, ha nem korlátoznák ezzel a védettségi igazolvánnyal.
Olyan ismerőseim kezdtek a pandémia alatt kirándulgatni, akiket korábban nem lehetett kirobbantani otthonról.
Ha engem kerdezel, felhaborit.
Nekem nem okozna gondot kifizetni egy teszt arat, mielott beteszem a labam egy uszodaba.
Nem az oltassal van bajom, hanem azzal, h megkulonboztetnek egy olyan dolog kapcsan, ami nem kotelezo. Nem adnak mas opciot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!