Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy akinek nincs védettségi igazolványa, az nem mehet fedett sportlétesítménybe(edzőterem,uszoda)?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyok beoltva, akkor ne is sportoljak? A sport bizonyítottan jót tesz az egészségnek, az immunrendszernek. Egy kicsit visszás dolognak tarom, hogy bármilyen sporttól eltiltsanak bárkit.

2021. ápr. 26. 13:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

Az oké hogy a kondizast otthon is meg lehet oldani, tele van a decathlon kondigépekkel, súlyzókkal. Viszont senki nem fog otthonra 25/30/50 méteres úszómedencét csinálni, mert hogy úszni csak abban lehet tisztességesen. És sokaknak egészségi, mozgasszervi problémák miatt ez az egyetlen lehetőségük. Ráadásul a legtöbb uszodában nincs tomegnyomor, ami fertőzésveszélyt jelentene.

Az e hetvegi teraszozást viszont veszélyesnek találom rengeteg oltatlan ember között. És ha ezt lehet így maszk nélkül, illetve a focimeccseket, akkor nem tudom miért kell tiltani, hogy egy uszodában 6-10 ember sportoljon.

2021. ápr. 28. 14:39
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem lepne meg, hogy akik olyan hülyék voltak, hogy megszállták tömegnyomorban a teraszokat, hirtelen megszállnák az edzőtermeket, uszodákat, gyógyfürdőket is, mert most lehet, ha nem korlátoznák ezzel a védettségi igazolvánnyal.

Olyan ismerőseim kezdtek a pandémia alatt kirándulgatni, akiket korábban nem lehetett kirobbantani otthonról.

2021. ápr. 28. 15:33
 23/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha engem kerdezel, felhaborit.

Nekem nem okozna gondot kifizetni egy teszt arat, mielott beteszem a labam egy uszodaba.

Nem az oltassal van bajom, hanem azzal, h megkulonboztetnek egy olyan dolog kapcsan, ami nem kotelezo. Nem adnak mas opciot.

2021. máj. 17. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!