Rájöttem, hogy miként lehet visszamenni a múltba, kinek jelezzem ezt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 19:11
81/108 A kérdező kommentje:
Elméletem egyszer át fog rakódni a gyakorlatba is. Lehet, hogy akkor én már nem leszek, de ez akkor is hatalmas felfedezés marad.
2021. ápr. 27. 19:03
83/108 A kérdező kommentje:
Azért az durva, hogy oldalakon keresztül csak személyeskedtek. Mutatja az értelmi szintet. Maradjatok a ti kis világotokban, ezt tudom tanácsolni. Ne érdeklődjetek semmi iránt, ne gondolkozzatok semmin, nézzetek ki a fejetekből, aztán kész. Higgyetek az egyszerű dolgokban, az való nektek, a bonyolultabbakat úgyis több idő megérteni, ráadásul azok felvetnek újabb bonyolult dolgokat. Anno, mikor elkezdtem reaktormérnöknek tanulni (sajnos nem tudtam befejezni a tanulmányaimat, mert közben megbetegedtem), akkor azt gondoltam, hogy majd egyszer milyen jó lenne rájönni egy nagy összefüggésre, nagy dologra. Vágytam ilyesmire. Jelenleg a küszöbén állok, és ez méginkább hajt előre. Nem hagyom magam visszahúzni csak azért sem.
2021. ápr. 27. 20:05
84/108 anonim válasza:
Érdeklődni az ezotériában lehet, a tudományban bizonyítani kell.
Mivel ahhoz neked lövésed sincs, így...
85/108 anonim válasza:
Reaktormérnök.... OMG...! 😂😂😂😂😂
86/108 A kérdező kommentje:
Miért kell ezen nevetni?
2021. ápr. 27. 20:50
87/108 A kérdező kommentje:
Egymagam nem tudom bizonyítani, ezért keresek matematikust magam mellé.
2021. ápr. 27. 20:51
88/108 anonim válasza:
A trollok nemelyiken lehet rohogni legalabb, mert viccesek. De te uncsi vagy, kerdezo...
89/108 A kérdező kommentje:
Akkor ugorj át. Kötelez valaki?
2021. ápr. 27. 20:56
90/108 anonim válasza:
"Anno, mikor elkezdtem reaktormérnöknek tanulni (sajnos nem tudtam befejezni a tanulmányaimat, mert közben megbetegedtem)"
Halaszthattál is volna, de mi tart vissza, miért nem futsz neki mégegyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!