Rájöttem, hogy miként lehet visszamenni a múltba, kinek jelezzem ezt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 19:11
61/108 anonim válasza:
Egelyt feltétlenül hívd fel! :-D
62/108 A kérdező kommentje:
Egely György doktori címmel rendelkező gépészmérnök, kutató. Nem tudom, hogy nevét milyen kontextusban említetted. Némi lenézést vélek felfedezni hozzászólásodban.
2021. ápr. 26. 19:11
63/108 anonim válasza:
Hát akkor ne hívd fel! :-D
Nekem hóttmindegy.... :)))
64/108 A kérdező kommentje:
Ami pedig az időutazást illeti. Már a kezdetek óta foglalkoztatja az embert, hogy honnan származik. Mi az eredete. Isten teremtménye? Vagy az evolúció terméke? Ha láthatnánk egyidejűleg a múltat és a jövőt, a kezdetet és a véget, az egész univerzumot egyetlen szempillantás alatt, úgy talán megkapnánk végre a választ a leglényegesebb kérdésre. Mi az ember? Honnan származik? Mi működteti? Mi a célja?
2021. ápr. 26. 19:16
65/108 anonim válasza:
Mi az ember? Ember. Honnan származik? Föld. Mi működtrti? Az agya. Mi a célja? Kinek mi.
66/108 anonim válasza:
és arról mi a véleményed hogy a személyiségünk más létformában tovább él???? vagy hogy létezik egy másik dimenzió van pokol és meny és nagyon sok életforma van t=obb pokol van és több menny is!!!???
67/108 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hogy miből mennyi van, hanem az, hogy ki/mi működteti ezeket az energiákat. Ki/mi rendelte el működésük jelenlétét. Ki/mi határozta meg működésük folyamatát. Ezek a sokkal fontosabb kérdések. (Válaszomból a véleményem is kiderül.)
2021. ápr. 26. 20:02
68/108 anonim válasza:
Hidd el ha megjárták volna a poklot máshogy vélekednek mire gondolsz isten re HM hát megmondom neked én voltam a nyomorba a pokolba ahol olyan nyomor van még egy lakás is teljesen leeltnek tűnik félelem bűz van ott és iszonyatos nagy fájdalmak
69/108 anonim válasza:
Mi lenne az a matematikai probléma, amivel nem boldogulsz? Milyen számítást kéne végezni?
70/108 trichard2001 válasza:
Szurkolok. Persze csak ha tényleg jó nyomon jársz, bár szerintem egy idióta vagy. De azért mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!