Rájöttem, hogy miként lehet visszamenni a múltba, kinek jelezzem ezt?
Tévedsz, de majd rájössz. Tévedni nem szégyen.
És ez lehet jó dolog is. Sok tudóst kinevettek anno, és igazuk lett. Olyan ez, mint az, ha sokat beszélnek rólad, akkor valamit jól csinálsz.
Semmi baj kedves Kérdező! Természetesen saját magadnak jelentsd és akkor megkíméled magad ettől a szájkaratétól...
Sajnos azonban ezt nem tudtad megtenni, ezért az elméleted hibás, bármit is hiszel most róla.
"Sajnos nem érted a kijelentések értelmét."
Hát igen... Itt kijelentés van írva, de valójában kinyilatkoztatás is lehetne írva helyette. Csak azt már erősnek érezte a kérdező itt. Ebben a rovatban nem helyénvalónak. Kizárólag emiatt lett "kijelentés".
Intelligenciám a tiéd felett fölényesen győzedelmeskedett. Ez akkor szokott előfordulni, ha egy személy magasabb szinten gondolkodik, helyesebben viselkedik, mint a másik. Én téged nem küldenélek az OPNI-ba, egyrészt azért nem, mert már viszonylag rég bezárt, másrészt azért nem, mert nem büntetendő a másképp gondolkodás az én szememben.
A legegyszerűbb, ha keresel egy külföldi fórumot, vagy bármilyen olyan oldalt, ami tudománnyal kapcsolatos, és oda kiírod az elméletedet. Ott a témában jártas emberek is hozzá fognak szólni (valószínűleg), és ha tényleg rájöttél valamire, akkor úgyis fel fognak figyelni rád.
Sok sikert hozzá.
Tk. szerencsés vagy. Mi csak kibevetünk, vagy szánakozunk rajtad.
Ha egy korábbi korban születtél volna, már raknák a rőzsét alád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!