Miért oktatna akárki is kínai vakcinával, aminek a dokumentumait ki sem adták, nem volt normális teszt és elavult technológiával készült?
Hogy a román parlament méretei hogy jönnek ide azt nem tudom. Lemaradtam valamiről?
De: “Szóval azt a két beteg állatot elkülönítjük, és nem a 98-at zárjuk be!”
És azt a 98-at sem engeded más valaki 100 állata közé amíg meg nem bizonyosodtál arról ,hogy egészségesek. Vagy nálatok a potenciálisan fertőzött állatokat összeeresztitek másokkal? Na meg vannak olyan vicces szituációk mint mondjuk a sertéspestis ahol ha jól tudom ha egy állat beteg lett akkor kampó a teljes állománynak.
Persze tudom ,hogy arra próbálsz kilyukadni ,hogy csak a betegek maradjanak otthon. Csak éppen a nem túl kedves valóság az ,hogy elég ha egy társaságban csak egy tünetmentes vagy enyhe tünetekkel is közösségbe járó ember legyen s ő máris megfertőz x másik embert akik nem biztos ,hogy olyan könnyen megússzák. Plusz ők is megfertőznek másokat, és így tovább és így tovább. Már kezded érteni ,hogy a 2 beteg állat mellett miért kellene a másik 98-at is elszeparálni más állatoktól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!