Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért oktatna akárki is kínai...

Miért oktatna akárki is kínai vakcinával, aminek a dokumentumait ki sem adták, nem volt normális teszt és elavult technológiával készült?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
10: Mit aknáz alá, aki nem oltja be magát? Az oltott emberek hamarosan "szabadok" lesznek, mehetnek ahova akarnak és elvileg védettek is, vagyis mit is aknázok alá? Aki nem adatja be, csak saját magát (és a többi oltatlant) veszélyezteti és korlátozza, hisz, aki megakarta védeni magát az megteheti az oltással, az pedig megint csak had legyen a saját döntésem, hogy mekkora veszélynek akarom kitenni saját magam. Illetve nyilván az összes nem oltatlan ember vállalja a kockázatot, hogy nem kér a védettségből
2021. ápr. 24. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Én bármelyik oltást beadattam volna magamnak, bármelyiket. Pfizert kaptam, de rá sem kérdeztem, hogy milyet kapnék, mert őszintén nem érdekelt és bármelyiket ajánlotta volna fel az orvos vagy bármivel oltottak volna az oltóponton elfogadtam volna. Nem tartom magamat butának, nem tartom magam fideszesnek, nem tartom magam tájékozatlannak stb., én ezt láttam helyes döntésnek. Elég korán regisztráltam az oltásra, biztos voltam benne, hogy be szeretném oltatni magamat. Egyrészt a közvetlen környezetemben is elég sokan megbetegedtek és többen bele is haltak és én elhiszem, hogy az oltás, ha 100%-os védettséget nem is nyújt ez ellen, de valamennyi biztonságot mégis jelent és esetleg gyorsabb, enyhébb lesz a lefolyása a betegségnek ha elkapom. Valamint ügy éreztem, hogy ez egyfajta erkölcsi kötelességem is talán, mert nem csak a saját életemről van szó, hanem a körülöttem élők életéről is. Másrészt pedig én azt látom, hogy mindenki beszél, vitázik, nyilatkozik össze-vissza, de nem tud senki sem semmit. Ez egy új vírus, ezek pedig új vakcinák és nem nekem, nem politikusoknak, nem orvosoknak, de még a vakcinák fejlesztőinek sincs a birtokukban az a tudás, az a hosszú távú tapasztalat stb., ami alapján bármi tudományos vagy szakértői tényekre lehetne hagyatkozni. Magyarul nemhogy én vagy az orvosok stb., nem tudják, hogy melyik vakcina mennyire hatásos és milyen hatásai vannak és a többi, hanem még azok sem igazán, akik kifejlesztették azokat. Eleve sosem értettem azokat az érveket sem, hogy “nem adatom be magamnak, mert nem tudom mi van benne, hogyan állítják elő”.... egész életemben olyan gyógyszereket szedtem be és olyan oltásokat kaptam, amikről az ég világon semmit nem tudtam, de akár mondhattam volna példának azt is, hogy megeszem a parizert és franc se tudja mi van benne és hogyan készül. Illetve még azt hozzátenném, hogy bíztam benne, hogy az oltás valóban egy hatékony válasz a vírusra és ezzel előbb-utóbb majd visszatérhetünk a normál kerékvágásba.
2021. ápr. 24. 14:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Jó, Pfizert én is beadatnám. A kínai szutykot pedig lehet kiönteni a lefolyóba :D
2021. ápr. 24. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Mert a közgazdász végzettség Szíjjártó bácsi azt mondta, ez a vakcina is jó.
2021. ápr. 24. 18:19
 15/21 anonim ***** válasza:
4%

Eléggé félnek, jobban mit az oltás mellékhatásaitól. Miért félnek, mert a környezetük visszaigazolta, amit a média tol reggeltől-estig.

Ugyanakkor, aki nem olt, annak tapasztalata a környezetében, nem igazolta vissza, amit sugall a média. Miért csak covid van, hova tünt az influenza. De az fél, csak mondjuk inkább az oltás esetleges nemkívánt hatásaitól.

Ha hullottak volna, mint a legyek ismerőseid, a félelem olyan erősen motiválna az oltásra, mint bármelyikünket.

2021. ápr. 24. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15 pont azért van a védekezés, hogy ne hulljunk mint a legyek....

Megelőzési paradoxon 🤷‍♂️

2021. ápr. 24. 18:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Mitől hullanál? Kétszer is elkaptam a covidot, egyszer se volt kb semmi bajom. Immunrendszert kéne erősíteni, és akkor nem lenne gond. :)
2021. ápr. 24. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
42%
17: azt ugye tudod, hogy a védekezés miatt kissebb koncentrációban találkozol a vírussal? Ezért a szervezeted sokkal (exponenciálisan) könnyebben bírkózik meg vele?
2021. ápr. 24. 18:51
 19/21 Tevenyereggyarto ***** válasza:
4%

Mindig kíváncsi vagyok ,hogy akik a “erős immunrendszer kell s akkor soha semmi baj nem lesz” dologgal dobálóznak azoknak mi zajlik le a fejükben. Mármint ez a gyorskaja+tohonya életmód csak az utóbbi pár évben-évtizedben lett kis túlzással “általános” jelenség, ez sem mindenhol. Régebben azért valamelyest “egészségesebb” meg “természetközelibb” életet éltek az emberek mégis voltak a mostaninál nagyobb járványok, betegségek. S az orvostudomány fejlődése gyógyszerek és védőoltások segítségével tudtunk megfékezni vagy akár eltüntetni betegségeket. Szóval azért csak-csak böki az ember csőrét ,hogy mégsem ördögtől való dolgok ezek.

S az ,hogy neked Kérdező semmi bajod nem lett nem jelenti azt ,hogy más nem halt bele. Autóbalesetet (sőt repülőgép balesetet is) éltek túl emberek aztán mégis van KRESZ meg ilyenek.

2021. ápr. 24. 19:16
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez a vírus egy rejtély. Faluhelyen az a szokás, ha van száz állatod abból kettő megbetegszik, azt a kettőt szeded külön, nem a 98-at zárod be! A román parlament a világ második legnagyobb épülete, a Pentagonnal vetekszik. 340! Ezer négyzetkilométer. Ceausescu több történelmi épületet rombolt le, hogy ez felépüljön. Az épületben 1100 szoba,12 emelet van, néhol a falai 1,4 méter vastagságú. 87-97 ig épült.

Szóval azt a két beteg állatot elkülönítjük, és nem a 98-at zárjuk be!

2021. ápr. 24. 19:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!