Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A menyem sok millio forintot...

A menyem sok millio forintot örökölt a fiam után, de soha egy szál virágot se tesz a sirjára. Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 07:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azok után mit vársz, hogy szeretője volt a kedves fiadnak.

Én sem mennék...

2021. ápr. 22. 08:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá..és még csodálkozol?

Egy kicsit az az érzésem, hogy a menyednek veled együtt kellene vezekelnie a gyászban. És az, amit ő tesz meg/tud megtenni, az neked nem elégséges.

2021. ápr. 22. 08:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a kérdező álláspontját is.

Exem anyukáját is basztatta a testvére, mert nem megy ki a férje sírjához. Erre ő azt mondta " mit nézegessek egy kődarabot? Kődarabhoz minek menjek? Ilyen értelemben teljesen igaza van.

Persze vihetek ki egy szál virágot, hogy ott jártam.

De pl. az én apám hamvasztva van és ott van nővéremnek a szobába... Nem is vagyunk jóban. Esélyem sincs elmenni egy szál virágot vinni...

2021. ápr. 22. 08:18
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Özvegy édesanyám sem szokott kijárni a temetőbe. Ő otthonra visz virágot és otthon gyújt gyertyát.
2021. ápr. 22. 08:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek joga van úgy feldgozni a gyászt és a társa hiányát, ahogy az a lelkének legjobb, nem ahogy "illő".
2021. ápr. 22. 09:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit gyászoljon egy olyan férfin, aki megcsalta?

Gondolom igyekszik mihamarabb elfelejteni és új életet kezdeni. Ha nincs közös gyereke, akkor gondolom, sose fog kimenni a sírhoz.

Sokat örökölt tőle? Ha ez a jellembajnok elvált volna és a szeretőjét feleségül vette volna, aki törődik a sírjával, akkor a mostani feleség nem örökölt volna.

2021. ápr. 22. 09:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Addig értettem veled egyet, míg azt nem írtad, hogy a fiadnak szeretője volt. Így min csodálkozol? Én sem mennék a menyed helyében, pedig én gondozom rokonok és barátok sírját is.
2021. ápr. 22. 09:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan a volt feleségen vagy felháborodva, nem a szeretőn?

Nem csoda hogy nem megy az asszony.

Egyébként illő vagy nem, nekem van olyan rokonom, aki nem csak hogy nem szereti a légkört, évekig a lábát sem tudta betenni a temető. Pedig nem a férje halt meg.

2021. ápr. 22. 10:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem megy, még összefutnának a sírnál a szerető el.
2021. ápr. 22. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
szeretővel.
2021. ápr. 22. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!