A menyem sok millio forintot örökölt a fiam után, de soha egy szál virágot se tesz a sirjára. Jogos a felháborodásom?
Akkor azok után mit vársz, hogy szeretője volt a kedves fiadnak.
Én sem mennék...
Hoppá..és még csodálkozol?
Egy kicsit az az érzésem, hogy a menyednek veled együtt kellene vezekelnie a gyászban. És az, amit ő tesz meg/tud megtenni, az neked nem elégséges.
Én értem a kérdező álláspontját is.
Exem anyukáját is basztatta a testvére, mert nem megy ki a férje sírjához. Erre ő azt mondta " mit nézegessek egy kődarabot? Kődarabhoz minek menjek? Ilyen értelemben teljesen igaza van.
Persze vihetek ki egy szál virágot, hogy ott jártam.
De pl. az én apám hamvasztva van és ott van nővéremnek a szobába... Nem is vagyunk jóban. Esélyem sincs elmenni egy szál virágot vinni...
Mit gyászoljon egy olyan férfin, aki megcsalta?
Gondolom igyekszik mihamarabb elfelejteni és új életet kezdeni. Ha nincs közös gyereke, akkor gondolom, sose fog kimenni a sírhoz.
Sokat örökölt tőle? Ha ez a jellembajnok elvált volna és a szeretőjét feleségül vette volna, aki törődik a sírjával, akkor a mostani feleség nem örökölt volna.
Komolyan a volt feleségen vagy felháborodva, nem a szeretőn?
Nem csoda hogy nem megy az asszony.
Egyébként illő vagy nem, nekem van olyan rokonom, aki nem csak hogy nem szereti a légkört, évekig a lábát sem tudta betenni a temető. Pedig nem a férje halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!