Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A menyem sok millio forintot...

A menyem sok millio forintot örökölt a fiam után, de soha egy szál virágot se tesz a sirjára. Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 07:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%
Persze, jogosan bánt, de hiába hàborodsz fel, tenni nem tudsz ellene. Ha kapcsolatban maradtatok, unoka miatt pl. akkor higgadtan mond el neki, hogy téged ez bánt, ennyit tudsz tenni.
2021. ápr. 22. 07:41
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
A halottnak már semmit sem számít az, hogy látogatják-e a sírját vagy sem. Saját magunk megnyugtatása és önigazolása, hogy szerettük, az hogy törődünk a sírokkal, ez csak annak jó, aki még él. Elképzelhető, hogy ő nem szereti a temetők légkörét, nem mindenki akarja, tudja újra és újra látni a szerette sírját.
2021. ápr. 22. 07:42
 3/23 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy van aki nem szeret temetőben lenni, de egy szál virágot letenni a férjének aki csak 36 eves volt, illő lenne
2021. ápr. 22. 07:46
 4/23 anonim ***** válasza:
87%

Illemből nem megyek temetőbe - sem.

A virághordás a sírokra két szempontból fontos:

-a síron lévő talaj javítása a komposztálás miatt

-a sarki virágárus fenntartása miatt

Nekem egy percig nem fontos. Nem felháborító. Ha képes vagy higgadtan elmondani, tedd meg, de ne háborodj fel!

2021. ápr. 22. 07:50
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Lehet otthon megemlékezik róla, gyújt egy mécsest, stb.

Én se járok temetőbe. Se időm, se kedvem. Le vannak fedve a rokonok sírjai. A halottak szülinapján vagy halottak napján szoktunk kimenni művirágot kitenni vagy 1-2 mécsest.

Az egyik nagyanyám egy utcára lakik a temetőtől ahol a férje nyugszik, mégse jár gyakrabban mint én 200 kilométerről. Otthon ki van rakva neki az elhúnyt képe 1-2 helyre. Otthon is meg tud emlékezni.

2021. ápr. 22. 07:53
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

Miért kellene a TEMETÖBE járnia, oda vinni virágot???

A férje NEM a temetöben van, a sírra virág csak arra jó, hogy másoknak tudjon mutogatni.

Sokkal többet számít és mélyebb érzéseket mutat, ha gondol a férjére, mint hogy mások felé legyen képmutató.

Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide, mennyit örökölt!

2021. ápr. 22. 07:54
 7/23 anonim ***** válasza:
52%

Mert bántja hogy nem ő örökölt, biztos úgy gondolja ő jobban megérdemelte volna.

Mi lesz még ha majd tovább lép a nő, és újraházasodik? Le kellene akadni szerencsétlenről

2021. ápr. 22. 07:59
 8/23 A kérdező kommentje:
Mindegy.... regen volt egy szeretője a fiamnak, ö legalább kijár. Letesz egy virágot és elmond egy imát. Neki megy..
2021. ápr. 22. 08:01
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor meg is van az oka...
2021. ápr. 22. 08:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképp emlékszik meg, mem csak a virág a síron létezik.
2021. ápr. 22. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!