A férfiaknak, vagy a nőknek van több lehetőségük megmutatni, mennyi pénzük van, ha csak a megjelenést nézzük?
Vannak női és férfi kiegészítők is, amelyektől dúsgazdagnak tűnhet az ember.
Nőknél nyilván a ruha, smink, haj rádobhat egy jó adaggal, de a férfiaknak is van lehetőség. Én nem tudok márkákat írni, mert nekem semmim nincs, de öltöny, karóra, esetleg nyaklánc, (nap)szemüveg. Ápolt haj és megjelenés természetesen.
Nőknél ugyanúgy + kirívó nyaklánc, fülbevaló, smink, magassarkú, női ruhák között vannak jóval drágább estélyik, koktélruhák, még a hajba is lehet tenni akár tiara meg bármit. Nőknek egyértelműen több a lehetőség.
Szerintem a nőknek. Ha egy nő pl. megjelenik egy szép új felső kategóriás autóval (pl Maserati, Mercedes terepjáró stb), csuklóján egy rolex, kezében louis vuitton táska. Egy ilyen nőt általában az emberek sokkal gazdagabbnak gondolnak mint egy ugyanilyen autóból kiszálló férfit.
Ezen kívűl a nőktől sokkal jobban elfogadott dolog ha pl instán, facebookon olyan fotókat posztolnak amint látszik a vagyoni helyzetük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!