Terápia, terapeuta tud segíteni megtanulni hogy egyedül is jól tudjam érezni magam, teljes életet tudjak élni egyedül is?
Figyelt kérdés
Mióta elváltam rettentő magányos vagyok és egyedül érzem magam, így semmi értelmét nem látom az életemnek, új társat viszont nem találok.ma 12:10
1/2 anonim válasza:
Hát, valószínűbb, hogy a kapcsolatalapítási és a -fenntartási skilljeidet fogja fejleszteni. De nem kizárt, h segít a benned tátongó űr kezelésében.
2/2 anonim válasza:
Dettó így vagyok, mint te, kérdező, annyi különbséggel hogy most belesodródtam egy szeretői viszonyba, ami nem jó nekem, viszont nem tudok kiszállni belőle - a fent említett tátongó űr miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!