Miért látnak bennem az emberek született terapeutát?
Ez tipikus lelki szemetesláda szerep.
Nekem volt olyan csaj ismerősöm, aki folyton nekem panaszkodott. De szó szerint folyamatosan, soha egy jó szót nem mondott, soha nem mesélt semmi jót, soha nem kérdezett. Mindig csak a panaszkodás. Bezzeg közben azt láttam, hogy osztja az itt voltam, ott voltam, itt buliztam, ott buliztam, micsoda boldogság van posztokat.
És ez nem azt jelenti, hogy ő valójában micsoda boldogtalan és az egész csak látszat. Az ember összetett lény és az érzéseit képes "szelektíven" gyűjteni, teríteni, mit a szelektív hulladékgyűjtés. Van akikkel jól érzi magát, jó dolgokról beszél. Van akiknek meg csak a nyavalygása jut.
Pont ezért tiltottam is évekre.
Majd pár év után új Facebookot csináltam, bejelöltem. Első percben írt, hogy de örül hogy lát...majd elkezdett olyan panasz áradatot rám zúdítani, a politikától kezdve a munkahelyig hogy tiltottam és azóta se hallottam felőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!