Ki hogyan reagálna ha egy 11-12 éves sápadt idegen kisgyerek becsengetne és azt mondaná hogy bemehet-e a házba mert nagyon rosszul van és vizet szeretne inni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 14:03
21/23 anonim válasza:
Tipikus betoresi trukk. Ne engedd be!!
Kulcsrazart ajtonal tolts vizet es add ki a racson keresztul.
22/23 1112 válasza:
hoznék ki vizet, nem engedném be; mentőt hívnék
23/23 anonim válasza:
Adnék neki vizet, de nem engedném be. Panelban lakom. Megkérdezném, hogy van, hogy érzi magát, hol vannak a szülei, stb. Nem érdekelne az sem, ha koronàs, nem vagyok rettegő barom, ennyi erővel akkor senkinek se segítsünk az utcán se, ha valaki elesik vagy bármi, mert lehet koronàs, és jaj mind meghalunk. Természetesen állampolgári kötelességünk segíteni, ezt törvény írja elő (tanultam, szóval kioktatàsra nem vagyok kíváncsi), és elsősegélyt nyújtani, ha tudunk és ha kell, adott esetben pedig mentőt/rendőrt hívni. Szóval ha nagyon rosszul lenne, akkor kivinnék neki egy plédet, ràfektetném, és hívnàm a mentőket. Az ajtót közben bezárva tartanàm, és ha lehet akkor magam mellé is hívnék valakit (egyik szomszéd úgyis kijönne a zajra). Ha van nála telefon, akkor a szüleit is értesíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!