Mi volt a legnagyobb ovis "tragédiátok"?
Nekem tulajdonképp az volt, mikor utánam jöttek. :D
Ovi utolsó évében egyszer, mivel a szüleim dolgoztak, mamám meg valahol nyaralt, meg volt beszélve a óvónővel s velem is, hogy ha senki se megy értem, akkor hazamehetek egyedül. Én szépen bele is éltem magam, a csoportban mindenkinek elújságoltam, hogy aznap egyedül fogok hazamenni, de utámmam ment az egyik unokatestvérem.
Tudom hogy így leírva, kicsit hülyén hangzik, de ovison akkora tragédia volt számomra... Minden jókedvem elment.
Nem tudtam beszélni az ovis szerelmemmel
Jó sofőr voltam (enyém volt a piros tricikli), de egyszer egy seggfej bevágott elém és összeütköztünk. Hatalmas trauma volt, hogy vége a balesetmentes pályafutásomnak (most csinálom a jogsit, reméljük, hogy autóval megdöntöm a rekordom)
Mikor még a bátyjámmal jártam egy csoportba, volt egy nap, amikor ő ő valamiért nem jött oviba (talán beteg volt, nem tudom), és emlékszem, hogy én akkor egész nap sírtam, mert hiányzott, és féltem nélküle.
De nem szerettem például az anyák napi ünnepségegeket sem, mert mindig megijesztett az a sok ember körülöttem. Született is 1-2 fotó, ahogy ünneplőruhában sírdogálok az ovi folyosóján.
26/F
Volt egy kockás kalapom, 3 pici rávarrott virággal. Egy alkalommal egy kislány letépte a virágokat.
Amúgy az egész óvoda egy " tragédia" volt számomra, utáltam járni.
Az élet fura fintora, hogy óvónő lettem.😀
Az óvónő mindig olyan néven hívott, amit nagyon utálok (semmi extra, a nevem "hivatalos" becézése, de attól még utáltam) hiába szóltam neki többször is. A kedvelt becenevem csak egy betűvel tér el.
Ezért otthon azt hazudtam, hogy engem ver.
(Azért is érdekes, mert amúgy nagyon szófogadó, őszinte gyerek voltam - bár mondjuk tényleg bántott ezzel a nő, csak nem fizikai értelemben)
Anyum persze ment is be elbeszélgetni vele. Utána már inkább a teljes keresztnevemen hívott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!