Mi volt a legnagyobb ovis "tragédiátok"?
Nekem tulajdonképp az volt, mikor utánam jöttek. :D
Ovi utolsó évében egyszer, mivel a szüleim dolgoztak, mamám meg valahol nyaralt, meg volt beszélve a óvónővel s velem is, hogy ha senki se megy értem, akkor hazamehetek egyedül. Én szépen bele is éltem magam, a csoportban mindenkinek elújságoltam, hogy aznap egyedül fogok hazamenni, de utámmam ment az egyik unokatestvérem.
Tudom hogy így leírva, kicsit hülyén hangzik, de ovison akkora tragédia volt számomra... Minden jókedvem elment.
Fiú vagyok, nagyobb az átlagosnál, ovisként is nagy voltam. Fogócskáztunk az udvaron, én voltam a fogó, és rá akartam csapni egy lány vállára, hogy megvan. De pont megfordult, és így pont pofon sikerült vágnom, pont erőből.
Pont a szigorú óvónő volt "szolgálatban", (máig az egyetlen ember, akitől igazán féltem valaha is), nem hitte el az én verziómat, egy hétig nem mehettem le az udvarra (május végén!) Máig bántja az igazságérzetemet. Akkor is bántotta, ezért az utolsó ovis év utolsó napján odamentem az óvónőhöz, és Kevint idézve azt mondtam neki, hogy "Tartsd meg az aprót te mocskos állat". Persze nem tudtam mit jelent, csak azt, hogy nem szép.
Nem ovis, de első osztályos, szóval szerintem belefér :)
Volt egy menő ceruzám. Sajnos olyan volt a felülete, hogy nem tudtam ráírni a nevem (lefaragni belőle meg szentségtörés :D)
Egyszer a padtársam elvette. Civakodtunk, jött a tanár rendet tenni, de mivel nem volt rá név írva, és a veszekedés pillanatában nála volt, ezért neki ítélte oda.
Vissza akartam volna lopni, de otthon tartotta :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!