Létezik az, hogy eltűnt egy 10 éves kisgyerek, és sehol nem számoltak be róla a médiában?
Első eset: [link]
Akárhogy keresten a Délmagyarország korabeli számaiban, az eltűnés hírét nem találtam meg, és később sem láttam megemlítve, amikor általánosságban az eltűntekről írtak.
Második eset: [link]
Itt se találtam semmit korabeli lapokban.
Valaki emlészik esetleg ezekre az ügyekre?
Tudod hány gyerek tűnik el naponta? Legtöbbször elszöknek az intézetből, vagy nem mennek vissza család látogatás után, és sokszor a két szülő csatározása miatt ellopják egymástól a gyereket és eltűnnek vele, akár külföldre viszik. Lehet, hogy ezek a gyerekek azért nem kerültek bele a lapokba, mert valójában senki nem kereste őket.
Nagyon kevés olyan híres eset van, mint Till Tamás, vagy Akkermann Dávid, de őket ha valószínűleg már elfogadták, az elfogadhatatlant, a szüleik mégis várják haza.
6-os:
Tisztában vagyok vele, de nagy részük általában előkerül. Ha nagykorúan is, de csak lekerülnek az eltűntek listájáról. De a belinkelt 2 eset már több mint 20 éve történt. Ha jól értelmezem az oldalt, az elsőnél tavaly határozatak a körözés folytatásáról.
9-es:
Az első esetben a Délmagyarország szerintem ingyen beszámolhatott volna a rendőrség információi alapján. Akárhogy kerestem a Hungaricana oldalán, semmit nem találtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!