Óvodás gyerek lehet 'szerelmes'egy felnőttbe?
Persze nem a szó szoros értelmében szerelmes, hanem nem is tudom tulajdonképpen mi ez.
Dada vagyok egy oviban, fiatal nőként, hosszú barna hajú, szép arcú lány vagyok, mindig kedvesen beszélek velük, imádok őket (nem magam akarom dicsérni, csak gondoltam leírom magyarázatként)
Mostanában úgy vettem észre van kb 2 vagy 3 kisfiú akik, mintha belém habarodtak volna?! o.O
Most ez így kimondva durva, sajnálom, de esküszöm úgy néznek rám, mint egy korombeli szerelmes férfi..
Ilyen létezik? Mert olyanról hallottam már "óvónénibe szerelmes", de én azt hittem ez egy városi legenda vagy vicc, vagy túlzás.
Egy 4-5 éves kisfiú és kettő 6 éves. Tiszta féltékeny az egyik kisfiú ha meglátja, hogy odamegyek egy másikhoz. Harcolnak, ki ülhet az ölembe, kit dajkáljak meg, vagy meg akarjá kmutatni, ők milyen ügyesek valamiben
Szóóval tudom-tudom, furcsa..és lehet zakkantnak néztek, de már esküszöm nem bebeszélem ezt magamnak..rendesen kezd zavarni
Jajj, remélem ezt te sem gondolod komolyan, hogy “úgy néznek mint egy felnőtt férfi”...
nyilván most kikerültek egy közösségbe, ahol hozzád kötődnek a legjobban, mivel te foglalkozol velük a legtöbbet, amit eddig az édesanyjuktól szoktak meg (meg persze az édesapjuktól jobb esetben de egy kisfiú nyilván az anyukájába “szerelmes”)
Szóval nem, nem úgy szerelmesek beléd és jobb ha el is űzöd ezt a beteg gondolatot, hogy felnőtt férfiakhoz hasonlítod őket...
Sok kisfiú átesik ezen.
engem zavar valamiért, de nem tudom elmondani miért, nekem ez furcsa
De rendben, nem én találtam ki, ilyen létezik
Hajjajj!!!
A MILF mániám az egyik óvónőm miatt indult.
3-as vagyok
Tuuudom, nem is rád írtam, hogy beteg vagy :D csak ezt a “korombeli szerelmes férfi-t” nem értettem.
De elhiszem, hogy furcsa fiatal dadusként, szokj hozzá biztos lesz még ilyen, hogy a kisfiúk olyanok lesznek mint a matrica.
Anno én is “szerelmes” voltam apukám haverjába, kislányok is ugyanúgy átesnek ezen, szépek is ezek a plátói ovis szerelmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!