Milyen ember lehet az, aki feljelentette a mentőt, aki 1 percre megállt egy hamburgert enni?
Figyelt kérdés
Az alapvető, hogy az ilyen embert minimum egy vascsővel kellene megsimogatni fejtájékon, de vajon mi lehet? Egy öregember, akit soha életében nem szerettek, kisgyerek korában megrúgdosták rendszeresen a játszótéren és gyűlöli mindenki?2021. ápr. 9. 11:48
31/33 anonim válasza:
Hiába pontoztátok le azt akinek meghalt az apukája (részvétem) tényleg vannak hanyag mentősök. A kisfiam úgy született hogy kihívtuk a mentőt, megmutattam nekik a befogadó nyilatkozatom a kórházba, de azért se oda vittek. Gondoltam már mindegy akkor szülök ott ahova vittek. Persze ott mondták hogy itt nem mert van befogadóm a másikba és tőlem kérdezték miért ide vittek ha ugyanannyira van a 2 kórház egymástól. Ja de persze a másik kórházba már nem vittek át mert addigra eltűnt a két mentős, pucoltak haza hisz lejárt a munkaidejük, de hívjak taxit mert 15 perces fájásokkal még van idő és nincs szabad mentősük. :)
32/33 anonim válasza:
És akkor könnyebb lenne a lelkednek, ha a te két mentősöd helyett megbüntetnél két másikat, akiknek csak az a "bűnük", hogy ők is mentősök? Nem tudom, mit dolgozol, amikor éppen nem szülési szabadságon vagy, de biztos, hogy abban a foglakozási körben is dolgoznak olyanok, akik követnek el hibákat. Mit szólnál, ha valaki pont téged pécézne ki, hogy megbüntesse ezeket, csak azért, mert neked is ugyanaz a foglalkozásod?
33/33 anonim válasza:
Egyetértek 32-essel.
Van hanyag mentős, orvos, tanár stb. Ezt senki se vitatja.
De aki emiatt random ki akar tolni valakivel ezen foglalkozást űzők közül, az köpje szembe magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!