Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen ember lehet az, aki...

Milyen ember lehet az, aki feljelentette a mentőt, aki 1 percre megállt egy hamburgert enni?

Figyelt kérdés
Az alapvető, hogy az ilyen embert minimum egy vascsővel kellene megsimogatni fejtájékon, de vajon mi lehet? Egy öregember, akit soha életében nem szerettek, kisgyerek korában megrúgdosták rendszeresen a játszótéren és gyűlöli mindenki?
2021. ápr. 9. 11:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

#6 részvétem az édesapád miatt. A dühöd érthető, bár nem racionális. Nem tudod, miért nem értek oda időben. 100%, hogy nem azért, mert hambizni voltak.

Egy személyes tragédia mindig szomorú. De nem ad okot általánosításra.

Ha ezzel még mindig gondod van, kérj segítséget pszichológustól. Komolyan gondolom, mert tudom, hogy segíteni tud.

A jelen esetben egyértelműen nem volt beteg veszélyben azért, mert próbálta a a saját életfunkcióit ellátni az étkezéssel a mentő.

2021. ápr. 9. 12:13
 12/33 anonim ***** válasza:
76%
Egy Nyugdíjas Fejvadász volt, semmi kétség, azok jelentgetnek fel mindenkit.
2021. ápr. 9. 12:14
 13/33 anonim ***** válasza:
72%
#12: általánosítasz.
2021. ápr. 9. 12:20
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
11, szerintem olvasd el még egyszer, mit írtam. Le is írtam, azért nem jöttek fel időben, mert a szomszéddal beszélgettek! Azt is leírtam, hogy nem voltak szolgálatban azok, akikről szó van. 🤷‍♀️
2021. ápr. 9. 12:22
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

A jó öreg ÁVH/házmester/komcsi/rákosi becsípődés.

Alja féreg. Ilyenekkel van tele az ország.

Ki kelle rakni a fotóját. :D

2021. ápr. 9. 12:34
 16/33 anonim ***** válasza:
58%
Egy alja féreg, mégis milyen ember lenne. Remélem soha nem is akarja igénybe venni a mentősök szolgáltatását és inkább beledöglik a kegközetebbi nyavalyájába. Egyébként tényleg megérdemelné a nyilvános megszégyenítést, ez lenne a minimum.
2021. ápr. 9. 12:52
 17/33 anonim ***** válasza:
19%

#15: Tehát a te megoldásod a feljelentésre a nyilvános megszégyenítés.

Mégis mit tanulna abból?

Mit érnél el vele?

Jobb lenne tőle a világ?

Vajon nem lenne több támadás miatta?

Végig gondolod néha a következményeket is, amikor ilyeneket írsz? Vagy ez csak egy felindulás volt?

2021. ápr. 9. 12:57
 18/33 anonim ***** válasza:
42%

Semmilyen felindultság nem vezérel.

Miért ne kerülhetne felszínre egy ilyen tróger személyazonossága.

Márcsak azért is, hogy lássam igazam volt-e, hogy mit gondolok a koráról, iskolázottságáról, körülményeiről.

Milyen több támadás lenne miatta? Nem is értem.

2021. ápr. 9. 13:09
 19/33 anonim ***** válasza:
Mitől jobb az az ember, aki másik halálát kívánja a nyilvános megszégyenítéssel és a folyamatos fenyegetésekkel, amit ezért kapna, mint az, aki feljelentést tette, amit kivizsgáltak és nem találtak semmit?
2021. ápr. 9. 13:10
 20/33 anonim ***** válasza:
76%

Ember!

Ki kívánta a másik halálát?

De a pofáját azért megnézném.

Amúgy a NAV-nak van szégyenfala, ahol adótartozók személyazonossága igen könnyen kideríthető. Ismerek olyan trógert, aki ezt vizslatja és röhögve pletykál róluk.

Ez mivel különb, törvényi szabályozással?

2021. ápr. 9. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!