Átvert egy utcai kéregető. Hogyan álljak rajta bosszút ha mégegyszer meglátom?
Vidéken lakom, felmentem 1 napra Budapestre. Néha adok párszáz Forintot kéregetőknek. Na ez a rongyos nő nem érte be ennyivel, kicsalt tőlem egy kisebb összeget, sajnos túl jóhiszemű voltam. Utána még le is köpte és azt mondta Hepatitise van, hogy elmenjen a kedvem attól, hogy visszakérjem :(. Sajnos ott kellett hagynom, mert egy megbeszélt időpontra kellett sietnem, de nagyon feldühitett a dolog és még mindig ezen rágódok, hogy lehettem ilyen hülye, hogy csőbehúzott.
Holnap ismét megyek Bp-re, ugyanarra a környékre. Ha ismét összefutnátok vele mit tennétek vele? Hivjak rendőrt vagy polgárőrséget ha egyáltalán van a közelben..
Hogy lehetc ilyen ostoba?
Semmit nem tudol már tenni
Monopoly pénzt adjál neki, röhögd ki, és hagyd ott XD
15/L
Te adtad oda a pénzt, legközelebb okosabb leszel.
Legközelebb majd nem állsz meg kéregetőknek.
Igen, ez biztos, hogy így lesz!
Sokszor adtam már, de soha nem történt még ilyen.
Nem buta ez a nő egyáltalán, h monopoly pénzt elfogadjon, felkészülten kéregetett a kis történetével. Nem olyan volt, aki 200 Ft-tal beéri.
Azért valamivel ráijesztek ha mégegyszer meglátom az tuti :)!
Egyébként persze, h volt valamennyi pénz nálam, 20 Ft-tal nem mehetek Pestre.
Hasonlóan jártam én is párszor. Már én se adok.
Gondolj arra hogy ez a kis összeg volt amit azért kellett kiadnod hogy ezentúl bárki bármit kér ne adj. Működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!