Kéregettek már tőled pofátlanul, kitartóan, esetleg nagyon átlátszó hazugsággal? Hogyan, és mit reagáltál?
Szeretek az ilyen pofátlan kéregetőkkel szórakozni.
Van amikor úgy teszek, mintha adni akarnék, de csak 10e Ft van nálam, ezért örülnék, ha előbb felváltaná. Van, akinek találós kérdést teszek fel érte. Akad olyan is, aki egy sallerral lett gazdagabb, annyira agresszív volt.
De a kedvencem az, aki húgycső röntgenre kéregetett mindenkitől 200 Ft-ot:D
# 7
Kettes vagyok.
Ja, ezt már én is hallottam.
Csak egy laza mosoly kíséretében közöltem vele, hogy nyugodtan. Úgysem érdekel senkit, hogy él vagy hal. Senki nem fog rajta segíteni, tök mindegy mennyit kéreget. Az rajta nem fog változtatni.
Szerintem vegyél rőt magadon és küldd el a k..va anyjába, mert amíg hozzá van szokva az olyanokhoz, akik eltűrik a viselkedését, addig miért változtatna rajta?
Tegnap a keletiben megyek a kettes metró felé, és ott láttam egy matricás cigány nőt, már láttam hogy kiszúrt, és a megszokott flegma módon intettem hogy hagyjon engem, és rá sem néztem, erre utánam szólt hogy leejtettem valamit. Erre megálltam, mondom hogyan ejtettem volna le valamit? Hátra néztem a földre, sehol semmi, csak a nő nyújtotta felém a ki..szott matricáját hogy adjak neki érte pénzt mert ő gyűjt valami nemes célra. Hát a pofám leszakad az ilyen r.banctól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!