Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A páromat annyira megviseli a...

A páromat annyira megviseli a bezártság, hogy egész nap a ps előtt ül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is evett, teljesen maga alatt van, a munkával sincs kedve foglalkozni. Pár napja tart ez. Mit tehet ez esetben az ember? :(

Sétát, mozgást próbáltam erőltetni, nincs kedve.

Én vagyok a nő, 26 és 29 évesek vagyunk.

2021. ápr. 3. 21:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

A helyedben keresnek egy felnott ferfit magamnak, ezt az ovodast meg hagynam a fenebe.

Szoval mi is a baja? Van munkaja, van baratnoje, egeszseges, csak epp huuuu de elege van a bezartsagbol... elmorzsolok mindjart par konnyet szegeny kis lelkemert... es ezert csak ul a jatek elott, na adnek en neki!

Te meg gondolom fozol, mosol, takaritod a szart alola ... hat meg is erdemled 🤣

2021. ápr. 3. 22:37
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
20-as vagyok, mondom: PS-ezés közbeni szex, szerintem ez izgató is, nagy eséllyel benne lenne. Így lenne intim együttlét, de megmaradna a hóbortja úgymond..
2021. ápr. 3. 22:39
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint te nem engeded, hogy másokkal találkozzon, akkor legalább a psezés miatt ne bszogasd már szegényt!
2021. ápr. 3. 22:40
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#21 nehogy azt hidd, hogy te alkalmas vagy felnőtt párkapcsolatra, ha néhány napja tartó depresszív időszak miatt képes lennél kivágni a másikat.
2021. ápr. 3. 22:41
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Hááát... Amúgy ha tényleg teljesen elhanyagol téged, TÖBBSZÖRI felszólítás ellenére, akkor lapát tényleg..... Ebben igaza van 21-nek.
2021. ápr. 3. 22:46
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Egy életképtelen sz@r a pasid hagyd ott , ez nem férfi ennyi
2021. ápr. 3. 23:01
 27/33 anonim ***** válasza:
75%

azért elég durva, hogy fordított kérdéseknél (amikor srác panaszkodik, hogy a barátnője se nem dolgozik, se nem tanul, csak depizik HÓNAPOK óta), akkor mindenki hajtogatja, hogy legyél vele megértő, támogasd, haladj vele apránként

itt meg csak valami átmeneti üzemzavar van, de rögtön mindenkire rávágja, hogy kuka

2021. ápr. 4. 00:49
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

“ itt meg csak valami átmeneti üzemzavar van, de rögtön mindenkire rávágja, hogy kuka”

Mindenki szokott depizni, nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a kerdesben emlitett “uriember” ugy viselkedik, mint egy ovodas. Fogja, leul jatszani, aztan szevasz.

Az, hogy minden hazimunka, meg egyeb a prjara szakad, az tok mindegy. O depis, igy csak playstationozik.

Ha pl. Az lett volna a kerdesben, hogy egesz nap csak alszik, ki sem akar kelni az agybol, nem eszik, nem iszik, na az megint mas teszta.

Akinek jatszani van kedve, az annyira nem lehet “depis”.

2021. ápr. 4. 07:39
 29/33 anonim ***** válasza:
67%

#28 szóval aki egész nap alvásba menekül, az depis, aki meg egész nap ps-be menekül, az nem depis

neked sincs pszichológus diplomád, kitaláltam?

(mellesleg a kérdező párjának sincs étvágya)

2021. ápr. 4. 09:49
 30/33 anonim ***** válasza:
56%

Igy van.

Aki depis, annak SEMMIHEZ sincs kedve, ezert ki sem tud kelni az agybol. Ennek ellenere felnott ember letere megembereli magat es elvegzi a napi teendojet, munkajat.

2021. ápr. 4. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!