A páromat annyira megviseli a bezártság, hogy egész nap a ps előtt ül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem is evett, teljesen maga alatt van, a munkával sincs kedve foglalkozni. Pár napja tart ez. Mit tehet ez esetben az ember? :(
Sétát, mozgást próbáltam erőltetni, nincs kedve.
Én vagyok a nő, 26 és 29 évesek vagyunk.
2021. ápr. 3. 21:59
2/33 anonim válasza:
Egy éve be vagyunk zárva. Azt kellene kitalálni mi változott az elmúlt pár napban
4/33 A kérdező kommentje:
Az együtt játszás nem opció, ahhoz sincs kedve.
#2 Az, hogy már eddig bírta. Régebben mindenben annyira lelkes volt, de a nulla ingertől teljesen összesorvadt. Annyira sz.r látni.
2021. ápr. 3. 22:06
5/33 anonim válasza:
Van egy ötletem, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmarad. Verd ki neki, miközben PS-ezik, így ő is jól jár, meg te is, játszani fog, de közben szerelmeskedtek is egy kicsit. Vagy mondd azt neki, hogyha nem hagyja abba az állandó játékot, akkor megvonod tőle a szexet, nem lesz kufircolás..
6/33 A kérdező kommentje:
#5 Ahhoz sincs így kedve, nyilván.
2021. ápr. 3. 22:09
7/33 anonim válasza:
Akkor vond meg tőle a szexet. Fülét-farkát behúzva fogja visszakönyörögni magát hozzád...
9/33 anonim válasza:
ha magamból indulok ki (játékba menekülésre hajlamos ember, akit időről időre szintén letör a bezártság), akkor szerintem néhány nap alatt magától elmúlik. ha pedig elmúlt, akkor vizsgáljátok meg egy kicsit gondosabban, hogy konkrétan mik hiányoznak leginkább a bezártságban, illetve hogy mit tudnátok tenni azért, hogy minél kevésbé érződjön a hiány.
10/33 anonim válasza:
Mondd neki, hogyha abbahagyja a PS-ezést, akkor jutalmul orrvérzésig fogsz vele szeretkezni, kivered belőle a szuszt is !! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!