Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan bírják a végeláthatatla...

Hogyan bírják a végeláthatatlan bezártságot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 12:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Nekem már öngyilkos gondolataim vannak emiatt...nagyon rosszul.
2021. márc. 12. 12:23
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
De miért nem mész ki a szabadba? Önmagadat zárod be? Sehol sincs kötelező kijárási tilalom nappal!!
2021. márc. 12. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Jól. Nem változott semmi sem az életem, ugyan annyit vagyok kint a szabadban, mint eddig is voltam. Annyi, hogy este 8 után nem megyek közterületre, de ez eddig is ugyanígy volt kb.
2021. márc. 12. 12:33
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem bírnám. Mindennap gyalog elmegyek egy pár kilométerre lévő hatalmas zöld területre, ahol ember alig jár és gyalog vissza. Sokkal jobb utána a közérzetem.
2021. márc. 12. 12:34
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Sokkal többet sportolok én is, napi 2 órát amit megtakarítok a home office miatt - ez ajándék szabadidő!

Kirándulom, bicajozok, sétálom, barátnőkkel találkozom.....

2021. márc. 12. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

KiránduloK, sétáloK

Bocs az elütésekért! Mobilteló..

2021. márc. 12. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

1: Nem vagyok bezárva. Csak éjjel van kijárási tilalom.

2: Imádom, hogy nem kell tömeggel találkozni a közlekedésben.

3: Rengeteg tananyag lett végre elérhető online, nem csak az, amit tanulnom kell, hanem az is, amit tanulni szeretnék.

4: Szabadidő rám szakadt. Több időm van bringázni, főzni, olvasni.

2021. márc. 12. 12:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Marha jól el vagyok benne, egyáltalán nem rosz. Ha akarok kimozdulni úgy is meg tudom oldani, hétvégén nap közben. De egyébként meg vagyok otthon is, feltalálom magam, találok szórakozást. Pedig előtte kb minden hétvégén társaságba járós bulizós voltam, de már egy ideje jól meg vagyok nélküle.
2021. márc. 12. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Eddig elég jól bírtam, de most már kezd a tököm tele lenni vele, mindig elmegyek valahova vezetni vagy itthon játszok.
2021. márc. 12. 12:51
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
jelenleg hatósági karanténban csücsülök, mint megfigyelt személy :D Teljesen jó míg van net és kaja. Majd akkor sírok, ha kezd kifogyni a hűtő.
2021. márc. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!