Hogy fogom ezt kibírni? Mit csináljak? Nagyon kezd bedurvulni a járvány és veszélyeztetett vagyok. Ezért már nem nagyon merek közösségbe menni meg találkozgatni sem ismerősökkel. Végeláthatatlannak tűnik a járványhelyzet.
Legjobb amit tehetsz, hogy otthon maradsz amíg csak tudsz. Aki ilyen felelőtlen veled, azzal nem szabad találkozni! Inkább a magány, mint a halál nem? Ha nem vagy allergiás az állatokra, én a helyedben vennék egy szobacicát! Társad lehetne! ;)
Munkahelyen tudsz biztonságosan dolgozni, ahogy írtad. Én azt az elvet követem, hogy festékes a kezem és amihez hozzáérek, az festékes lesz. Ha elkezded így nézni a dolgokat, pontosan látni fogod, hogy az arcodat hány helyen kented össze! Márpedig úgy a legkönnyebb elkapni ezt a nyavaját!
Szóval kitartás és egy kiscica ;) Sorozatot is tudsz nézni akár, könyvet olvasni! :)
Mi az a vírustagadó?
Járványtagadók vannak, és ezek mind orvosok.
Ha megnézed az esetszámokat és a megbetegedések súlyosságát, messze az átlagos influenza alatt marad.
Ha egyedül dolgozol, egyedül laksz, nem is vagy súlyos beteg, akkor nincs mitől félned, eszel fokhagymát és nem mész programokra, az mért nem elég?
Mitől félsz?
Ne féljetek!
Én autoimmun beteg vagyok, taxizom egész évben, és mégsem kaptam el semmit.
Nyugi.
Jaigen, még azt akartam elmondani, ez elmúlt 5 évben kétszer lettem beteg és mindkettő influenzaszezonban volt, és mindkettőt összefüggésbe tudom hozni azzal, hogy előtte menzán ettem, ahol hosszasan és sok ember közt közlekedett a tányér a már kiszedett étellel.
Szóval megelőzésképp ne egyél, ne igyál se utcán, se másutt, csak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!