Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit értél el 23 éves korodra?...

Mit értél el 23 éves korodra? Kb mennyi félretett pénzed volt? Mit szereztél meg önerőből és mit pl szüleid segítségével? Milyen álmaidat valósítottad meg ennyi idős korodra?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
#10? Aztaa, úgy 5 éve beszéltünk, meg emlékszem rád. Eszedbe jutott a jelszavad?
2021. ápr. 3. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

A bezárás miatt most több szabadidőm van a kelleténél, így gondoltam felnézek ide :D

2021. ápr. 3. 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Most fogok diplomázni, de azt hiszem csak most jöttem rá, hogy amúgy mit kellett volna tanulnom :D Nem dolgozom, őszintén szólva egyáltalán nem célom a karrierépítés, én otthon szeretek lenni a háztartásban.

Nemsoká férjhez megyek, viszem a háztartást, tanulok még nyárig, ilyesmi.

Pénzem az nincs, vagyis csak egy kicsi megtakarítás, meg a jelképes havi ösztöndíjam.

Hálistennek van házunk, autónk, minden hitelmentes (örökség).

Kb. 1 év múlva szeretnénk összehozni az első babánkat, aztán attól függően, milyen lesz a terhesség, szülés, és a gyermekágyi időszak, még 0-át/1-et/2-t akarunk.

Összefoglalva, a párkapcsolati életem tökéletes, imádom, karrierem az nincs, de majd valamit kezdek a végzettségemmel nyilván.

2021. ápr. 3. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
23 leszek nyáron. Másfél évet dolgoztam, miközben estin egy másik szakmát tanulok, mert az elsőt meggondolatlanul választottam ki. Tavaly szeptembertől munkanélküli vagyok, csak a suli(májusban vizsgázok). Nyártól dolgozni szeretnék, hogy jövőre feltudjak készülni 2 emelt érettségire, aztán egyetem. Pénzem semmi, anyámék tartanak. Mindenképp szeretném nekik meghálálni ezt a türelmet és kitartást amit neked eddig nyújtottak! Nélkülük egy lecsúszott senki lennék! 22f
2021. ápr. 3. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok 23 éves fél év alatt találtam most állást. Elötte egyetemre jártam. 500 ezer ft megtakarításom maradt ami egyetemi ösztöndíjakból van. Sajnos még itthon élek.
2021. ápr. 3. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
9-es: 8 éve nem találtál munkát vagy nem is kerestél?
2021. ápr. 4. 02:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

+Mit értél el 23 éves korodra?

-Semmit! Szó szerint semmit.

+Kb mennyi félretett pénzed volt?

-100 ezer alatt.

+Mit szereztél meg önerőből és mit pl szüleid segítségével?

-Semmit sem szereztem meg önerőmből és semmit a szüleim segítségével.

+Milyen álmaidat valósítottad meg ennyi idős korodra?

-Egyetlen álmomat sem valósítottam meg eddig.

Még nem vagyok 23, csak néhány hónap múlva leszek az. De nem hiszem, hogy változni fog valami, hacsak meg nem nyerem a lottót, amit nem is játszok.

Harminc éves koromra talán leszek valahol az életben. De nincs sok kilátás.

Lehet, hogy hajléktalan leszek addigra.

2021. ápr. 4. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
5 éve külön éltem a szüleimtől 23 éves koromra, lett egy diplomám, de nem abban dolgozom. Megtakarításom nincs sok, kb 200.000 forint (az 5 év alatt egyszer a nulláról kezdtem az életem). Nyáron férjhez megyek, utána még kb. egy évet dolgozni tervezek, majd szülni. A szüleim nem segítettek semmiben, amióta elköltöztem. Amit magamtól értem el: kiegyensúlyozott párkapcsolat, jó munka, korrekt fizetés, igazából anyagilag is stabilnak mondhatom magam, a megtakarításom kell egy kicsit még megtolnom. :)
2021. ápr. 5. 08:49
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

2 db autó, kb. 12 ezer euro félre tett pénz emellett.

Megdolgoztam kőkeményen ezekért, persze nem itthon, bár dolgoztam 1 évet itthon is.

De hát azért úgy vagyok kint, hogy nyelvtudásom nincs, 3-5 év múlva nagyon nem itt szeretnék dolgozni. Szóval jelenleg nagyon jól állok, de óriási kérdés, hogy késöbb mi lesz, mert az ingázás, beosztás, folyamatos fizikai igénybevétel azért leépit.

Egy lakás meg 25 millió forint kb. egy ház meg majdnem a duplája itt, szóval ezekhez meg sehol nem vagyok.

És ezek után nyilván az ember felfele akar menni nem lefele, de nagyon sok kellene ahhoz, hogy én innét felfele menjek külföldön, úgy hogy 0 a németem, angollal meg nem érek semmit.

Tanulni meg munka mellett se idő se energia.

2021. ápr. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!