Fogyás? Nem csak fogyni szeretnék hanem erősödni is vagyis szeretném magam formába hozni. A segitségedet szeretném kérni, sajnos túlsúlyos vagyok.23 éves srác 174 cm magas és 110 kilógramm.
Csekely eredmenyt lehet osszehozni csak edzessel, plane ugy hogy a legalapvetobb dolgaid sincsenek, elsosorban kajan kene valtoztatni.
Amugy nyilvan a mozgas minden formaja oke, csak elegge csalodott leszel hogy nem, vagy nehezen fog jonni az eredmeny.
Hány fekvőtámaszt tudsz megcsinálni egyszerre, hány kilogramm a cél testsúly? Az étrendnél "folyamatban van" mit jelent, mikorra lesz meg az új étrend?
Eddig mit ettél, most mit fogsz?
Anyagi helyzeted megengedné ilyen túlsúllyal akkor is felejtős lenne a konditermi súlyzós edzés, mert csak olyan gyakorlatokat csinálhatnál súlyzóval, ami nem terheli a térdeidet.
Legelső amit el kell kezdened kijárni gyalogolni. Mindenhol van olyan rész, ahol lehet kisebb sétákat csinálni. Futást is felejtsd el ilyen túlsúllyal! Túl nagy nyomás nehezedne a térdeidre. Először csak sima gyaloglás - gyors gyaloglás menjen kint.
Otthon meg tudsz youtubeon keresni aerobik edzésterveket, van magyarul is, angolul is. Azok mellé mehet a fegyencedzés guggolás, fekvő része, de a guggolás tényleg az elejétől menjen, nem átugorva egyből.
Nem kondiguruként mondom ezt, hanem hasonló magassággal rendelkező túlsúlyosként (én 90-95 kiló között vagyok, de én voltam 110kg felett is).
Meg tényleg kajára figyelj oda. Eleinte elég, ha nem annyit eszel. Inkább napi 5x étkezés legyen kisebb adagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!