Mit értél el 23 éves korodra? Kb mennyi félretett pénzed volt? Mit szereztél meg önerőből és mit pl szüleid segítségével? Milyen álmaidat valósítottad meg ennyi idős korodra?
Annyit hozzátennék, hogy a tandíj egyik felét a szüleim állták, a másik felét diákhitelből fizettem.
Érettségi+3 szakma, 1 éve dolgoztam, kb 400eft megtakarításom volt. A szüleim fizették a 3. szakmát.
Azóta eltelt 10 év, 8 éve munkanélküli vagyok, van 2 gyerekem és úgy 800eft tartozásom - csodás karriert futottam be...
23 éves koromra sikerült a kis falusi életből kitőrni, és Budapestre költözni albérletbe.
A fizetés elég jó, simán tudtunk szinte minden nap rendelt kaját enni, a boltban nem kellett nézni az árakat, számítógép, laptop, telefon, de félre téve is volt mindíg kb egy havi fizetés.
Szóval jól éltem.
De jött a Covid... A tartalék elfogyott, munkám most heti 1-2 nap van, szóval ha nem lesz sürgősen változás, mehetek vissza falura, ahonnan indultam.
Remek karrier így 24 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!