Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ide csak a buta...

Szerintetek ide csak a buta emberek írnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek ide tényleg csak a buta emberek írnak? Ha itt én tanácsot kérek, vagy segítséget, az gáz? Vagy, ha valaki szimplán arra vágyik, hogy itt megossza valakivel a véleményét és beszélgessen egy jót az buta és gáz? Nem értem, miért gondolja ezt valaki. Ráadásul anonim. Attól se kell tartani, hogy felfeded magad. Szerintem tök hasznos több szempontból is.

2021. márc. 25. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem gáz segítséget kérni, se itt, se máshol... És az sem gáz, ha valakinek nem sziporkázik az elméje - az a gáz, ha valaki a saját szorongásaiban fogant értékrendjével mások életét is megnehezíti, lekezelően bánik velük és rosszindulattal viszonyul hozzájuk...
2021. márc. 25. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem
2021. márc. 26. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!