Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Egyedül sötétben ti...

Lányok! Egyedül sötétben ti is féltek az utcán?

Figyelt kérdés

Mert én igen.

#s h e w a s w a l k i n g h o m e

2021. márc. 17. 15:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hozzáteszem nem volt köztünk semmi szóval nem azért kísértem haza hogy jó pontokat kapjak...
2021. márc. 19. 18:10
 22/29 A kérdező kommentje:

#20-21 Ezért viszont nagy respect, hogy hazakísérted!

Egyébként igazad van, a világ senkinek sem biztonságos, viszont onnan látszik, hogy a valóság tulajdonképpen eltávolodott a normalitástól, hogy az ember már egy abszolút hétköznapi tevékenység közben is életveszélyben van. Ez nem normális. Miért nem sétálhat egy nő (vagy akkor mindegy, akárki) este egyedül anélkül, hogy elrabolnák és megerőszakolnák? Persze ez költői kérdés, mert őrültek mindehol vannak, de akkor is elgondolkodtató, hogy hogyan élünk és ez számításaim szerint csak rosszabb lesz.

Figyeljünk egymásra és merjünk segítséget nyújtani, akkor valamivel szebb hellyé tehetjük a világot!

2021. márc. 19. 20:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek. Annyira ronda vagyok, hogy senki rám se néz, szóval a csúnyaságnak ennyi előnye van.
2021. márc. 19. 20:41
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

kérdező az a baj hogy sajna nem az a normális! ":D nézd meg a történelmet! sehol sem volt normális hogy egyedül bóklásznak a sötét utcákon az emberek

sosem volt hétköznapi tevékenység :D persze vannak ritka városok országok (inkább városok) ahol sokkal biztonságosabb az esti élet mivel mindenki kint van üzemelnek a boltok áruházak sok a kamera pl dél-korea szöul városa (főváros) konkrétan az emberek fele kint van még hajnali órákban is emiatt tud biztonságosabb lenni (persze ott másképp kell figyelni! nem egyszer volt hogy szórakozóhelyen bedrogozták a nőket megerőszakolták felvették és eladták a fekete piacon sőt ebből volt is egy nagy eset tavalyelőtt és még a városi rendőr főkapitány is benne volt! (legalábbis kapcsolatban voltak és még jó pár színész és komolyabb média szereplő! de szerintem a kapitány tudott a dologról csak nem vett részt benne közvetlen csak eltusolta)

a téma adott mindenhol vigyázni kell magadra mindegy hogy egy kisváros vagy egy olyan város ahol még bőven van esti élet és biztonságos is

ez nem mások miatt van hanem magad miatt

ajánlatos gáz spray utána meg a tökön rúgás garantált siker! :"D

2021. márc. 19. 20:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen terület, mennyire van kivilágítva. Vannak olyan helyek, ahol félek, mert nem jó a környék és nem jó a világítás. Na, ott volt már arra példa, hogy 2 utcán keresztül követett valaki - aztán kiderült, hogy csak cigit akar, de addig 2x lepergett a szemeim előtt az életem. Meg olyan is, aki a sarok mögött megbújt, aztán elkezdett taperolni, mikor odaértem.

De vannak helyek, amik jól vannak kialakítva, ott nem félek.

2021. márc. 19. 22:11
 26/29 anonim ***** válasza:

Általában nem félek, de előfordult már.

Legrosszabb emlékem, hogy a lakótársamat baleset érte egy éjjel, olyan 1 óra lehetett, mikor hívtak hogy kórházban van mert leesett a lépcsőn. Közel laktunk a kórházhoz, ezért gyalog indultam útnak. Az utcán nyilván senki nem járt olyankor, de két srác jött szembe. Mikor elhaladtam mellettük, az egyik azt mondta a másiknak: Elkapjuk?

Szerintem csak szórakoztak, de elég félelmetes volt, mert kettejükkel biztos nem bírtam volna el ha megtámadnak.

Általában körültekintően közlekedem, de félelmet érzek. Veszélyesnek látszó útvonal helyett(kivilágítatlan utcák, rossz környék) inkább kerülök kicsit, ha arra több a járókelő. Önvédelmi technikákat is ismerek.

2021. márc. 20. 23:35
 27/29 anonim ***** válasza:
26. vagyok, azt akartam írni, félelmet NEM érzek :)
2021. márc. 20. 23:40
 28/29 anonim válasza:

Persze, nyilván az ember nemtől függetlenül is legyen óvatos, ha este/éjszaka egyedül sétálgat és szerintem az is egy jó dolog, ha ilyenkor nem hallgatunk zenét és jobban figyelünk a környezetünkre,de ha valaki komolyan úgy érzi, hogy fél elindulni,akkor ha lehetséges ne menjen vagy kérjen meg valakit,hogy kísérje el.

Én egyetemista vagyok és relatíve sokat vonatozok, általában este. Ha tehetem nem egyedül megyek, ha meg egyedül megyek akkor sem az utcákat járom, hanem villamosozok vagy hívok egy taxit.

2021. márc. 21. 01:41
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiótok válaszát és szavazatát!
2021. márc. 22. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!