Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Egyedül sötétben ti...

Lányok! Egyedül sötétben ti is féltek az utcán?

Figyelt kérdés

Mert én igen.

#s h e w a s w a l k i n g h o m e

2021. márc. 17. 15:51
1 2 3
 11/29 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Csak a sötétben nem, nekem lélektani határ este 10-11 órakor van (nem tudom miért, előtte is bánthatnak, de valamiért nekem ez van beégve az agyamba), azt követően inkább taxit hívok. Engem már követtek hazáig, szólogattak meg utcán, verték ki rám az utcán, rántották elő a farkukat előttem az utcán, tuningolták fel az italomat a szórakozóhelyen, mindezt úgy, hogy én nagyon paranoiás és óvatos vagyok, szóval én ha bulizni megyek vagy este elmegyek valahová és nem tudok saját kocsival menni (mert mondjuk iszok), akkor mindig a költségekbe kalkulálom a taxit.
2021. márc. 17. 17:53
 12/29 Metionin ***** válasza:
100%
Óvatos vagyok de nem félek. Van nálam paprikaspray, gyorsan futok és jó nagyokat tudok rúgni is.
2021. márc. 17. 21:44
 13/29 anonim ***** válasza:
81%

Nem felek. Van nalam vascso,veszelyes vegyszerek spajes flakonban meg egy nagydarab kutya,akitol menekulnek 😂

Meg amugy se szoktam kihivoan vagy feltunoen oltozni. Inkabb nyanyasan. 😂

Meg most este folyamatosan cirkalnak a rendorautok.

2021. márc. 18. 01:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

szerintem még férfiként is óvatosnak kell lenni alapból a sötét utcákon! mondom ezt férfiként alapból nagydarab vagyok a nézésem ijesztő kissé legalábbis mindig komoly arcot vágok alapesetben ":D kötekedni nem igen mernek velem de még én is hátranézek a sötét utcákon... ":DDD

a drog és az alkohol elveszi a félelem érzetet az elővigyázatosság meg magamat szolgálja

2021. márc. 18. 03:41
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Én elég sokat jártam éjjel haza fiatalabb koromban is, de sosem féltem. (Bp 10. kerület és környéke, később meg 3. kerület és onnan az agglomeráció.) Nagyon ritkán szóltak hozzám bárhol, és sosem követtek, sosem volt semmi gond. Mondjuk megvédeni is meg tudom magam, nem félek tőle, ha meg kell ütni valakit, futni is jól tudok. A várost is jól ismerem és jól tájékozódom (ha arról lenne szó, hogy gyanús társaságot kell mondjuk feltűnés nélkül elkerülni valahol).

Mostanában meg már csak autóval közlekedem/dolgozom, éjjel is sokat, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor éreztem azt, hogy magamra kell zárni az autót.

2021. márc. 18. 09:49
 16/29 A kérdező kommentje:

Bevallom nekem semmi okom nincs arra, hogy féljek az utcán sötétedéskor, mert hála az égnek nem zaklattak (még?), viszont ennek ellenére félek, mert a Sarah Everard-dal történtek egészen komolyan felnyitották a szemem, hogy a nők minek is vannak kitéve egy-egy rutin-szerű dolog kapcsán (pl csak hazasétált). Azt hiszem, mostmár nemcsak nézek, hanem látok is!

Remélem, hogy ti is olyan habitusúak vagytok, hogyha az utcán vagy bárhol látjátok, hogy egy lányt zaklatnak, akkor valamilyen módon segítséget nyújtotok neki (rendőrt hívtok, közbeavatkoztok - habár ez elég veszélyes is lehet)! Mi lányok legalább tartsunk össze!

2021. márc. 18. 10:31
 17/29 anonim válasza:
15%
Igen, mindig is úgy éreztem követnek, és meg akarnak ölni, vagy fojtani hátulról.
2021. márc. 19. 16:42
 18/29 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező már bocs de ha egy srácot zaklatnak akkor annak nem kell segiteni? Vagy hogy van ez?! 😂😅

Vagy egy srácot nem érhet zaklatás bántalmazás este?! Dehogynem! Ugyan úgy!

2021. márc. 19. 17:28
 19/29 A kérdező kommentje:

#18 Ha megfigyelted, akkor a leírásban van egy #, amire egy kommentelő rá is kérdezett, hogy mire utal. Belinkeltem az oldalt, ahol leírják, hogy Sarah Everard hogyan halt meg. Egy nő, aki hazafelé tartott este, miközben egy férfi meggyilkolta.

Mielőtt random dolgokat ideírnál jó lenne tisztában lenni vele, hogy mihez is szólsz hozzá, tekintve hogy a két nevetős smiley is nagyon a témába vág...

Egyébként pedig minden embert (meleg, transz, gender semleges, fekete, fehér, nő, férfi, MINDENKI) megillet a jog, hogy bármikor és bárhol biztonságban érezze magát és biztonságban el is jusson A-ból B-be!!4!!44!!4!

2021. márc. 19. 17:40
 20/29 anonim ***** válasza:

oké persze minden embert de ezt a jog nem tudja garantálni a gyakorlatban mert ez lehetetlen max akkor ha mindenkiben lesz egy chip ami megfigyel 24órában max akkor!

és már bocs de itt nem azon volt a hangsúly hogy ő nő volt ez egy előre kitervelt gyilkosság volt! (mellesleg a linket nem láttam most néztem meg)

ha megnézed ugyan ennyi férfi gyilkosság is van

mellesleg nem kell akkor egyedül sétálni! már bocs de bárki vinnyoghat hogy megilleti a jog hogy biztonságba érezze magát de kérlek! a valóságban akarsz élni vagy egy téveszmében? a világ qurvára nem biztonságos nem csak a nőknek hanem senkinek sem! ha te így akarsz élni akkor hajrá de ne csodálkozz azon hogy valami történni fog veled! mert azon sem kell csodálkozni hogy naponta mérgezed a tested alkohollal vagy drogokkal és előbb utobb a szervezeted leépül és meghal ez csak egy példa volt hogy figyelni kell magadra én az egyik lány ismerősömet haza kísértem este + 1 és fél órát gyalogoltam de haza kísértem mert tom hogy korom sötét van és hát vannak alkeszek este fele... :S

2021. márc. 19. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!