Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy éli meg az 1 éve...

Ki hogy éli meg az 1 éve tartó bezártságot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 11:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Igazából nem jöttek a hangok,hanem hallottam a harang hangját és úgy egyszer csak azt vettem észre hogy benne maradt a fejemben.

Tehát nem magától jöttek a hangok és nincsenek hallucinációim sem (ami amúgy a skizofrénia egyik tünete) csak nem igazán tudom hogy miért ragadt meg ennyire a fejemben..az utóbbi napokban mintha már csendesett is volna de most megint kezd előjönni.

Egyébként meg csak elmeséltem hogy mi történt velem ez alatt az egy év bezártság alatt és hogy hogy viselem..és hát én leírtam,hogy egész ramatyul.

2021. márc. 26. 13:22
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem bántani akartalak, amit írtam, azt a koronától, megszorításoktól teljesen függetlenül gondolom.

Egészségügyi iskolába jártam, érintőlegesen vettük a pszichológiát, a pszichiátriai betegségeket.

A skizofréniának is vannak fokozatai, válfajai, te tipikus tüneteket produkálsz pl. ezzel:

"Én egyébként szeretek itthon lenni,de ez a bizonyos hang a fejemben mindent elront és megőrülök tőle. Volt hogy egy hétig bőgtem miatta, étvágyam nem volt és a közérzetem is borzasztóan leromlott,azt hittem véget vetek az egész életemnek és nem érdekel már az sem ha hátra hagyom az egész családot."

Én úgy gondolom, hogy minél hamarabb kellene szakorvos (pszichiáter) elé kerülnöd, mert ez így kezeletlenül csak romlani fog.

De semmire nem akarlak presszionálni, dönts, ahogy jónak látod!...és amíg még tudsz!

2021. márc. 26. 13:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Mostanában már jobban vagyok és egész jó kedvem van.

étvágyam is vissza jött,akkor viszont túlságosan megvoltam ijedve hogy miért van ez és nagyon féltem. A félelem mára már jobban enyhült, inkább csak attól tartok hogy sosem megy ez át rajtam... és igen eleinte tartottam attól hogy ez skizofrénia lehet,de azt mondták hogy az teljesen más. És nekem egyébként csak emiatt volt szar a közérzetem, emiatt szorongtam. De ilyen hangokat hogy pl emberi hang parancsolgat a fejemben,hallucinálok meg ilyen tüneteim hála az égnek nem voltak még és remélem nem is lesznek. Csak ez a harang hang a fejembe ragadt és nem igazán tudom kiverni onnan,de érdekes hogy amúgy ha épp megfeledkezem róla nem hallok semmit!

Azért köszönöm a tanácsot,ha tényleg nem múlna el vagy rosszabb lenne mindenképp fordulok ezzel majd valakihez.

2021. márc. 26. 13:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Minden jót kívánok neked, reméljük, hogy valóban túl leszel rajta!

Még egy apró megjegyzés:

Az állandó harangszó a fejedben már önmagában hallucináció és amint mondtam vannak fokozatok és vannak a skizofréniának válfajai.

Ahogy az epilepsziát is a földön rángatódzással és habzó szájjal azonosítják, holott van olyan is, amit esetleg a környezet észre sem vesz.

Figyeld magad és ha kell, akkor lépj!

2021. márc. 26. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!