Megszokásból együtt élni valakivel (hosszú éve tartó párkapcsolat, kisgyerek is van)? Adjatok tanácsot, mit tegyek?
A párommal 7 éve vagyunk együtt, én 26 ő 38 éves.
A kisfiunk 3 éves.
Anyósnál lakunm, 6 éve költöztem ide.
Már moyt megbántam,hogy nem noszogattam joban anni a párom,hogy jó lenne külön menni,de jött a gyerek is.
A párom a főállása mellett kb 2 éve másodállásban itthon is dolgozik műhelyben.
Már annyi munkája van,hogy a családi, magánélet az egyenlő a 0-val!
Én az elején megjegyeztem neki,hogy jó lenne ha a családra is lenne ideje,de semmi... A kisfiunkhoz nincs türelme...
Éjszaka is lent van gyakrabban a mühelyben,szinte onnan indul dolgozni reggelente az áll. munkahelyre
Szex hónapok óta nem volt, én nem kívánom, azt hittem szervi bajom van, a pajzsmirigyemet megnézettem,minden ok azzal
Ráaadásul anyósom meindnebe beleszól, irányitani akar engem,a páromat ezer % hogy a hátam mogott iranyitja, folyton azt lesi mire költöm magamra, bármi! A gyereknevelésbe is bele- beleszólogat,kötekszik...Az én véleményem nemigen számít...amit én mondok nem jó...
A párom mostanában azt is megmondja,hogy a számlámról mennyi pénzt vegyek le fizukor, ami rajt amarad,ne nyúljak, jó lenne ha nem költekeznék
El vagyok nyomva teljesen,úgy érzem...
Lépni nem merek,de jó lenne!
Vidéken élünk, dolgozom 6 órában,de fizetésem annyi,mintha 8 órában dolgoznék (bruttó 160 ezer)
A kisfiam már óvodás :)
Te hagytad abba a szexet, mert nem kívánod, vagy "leszoktál róla", mert ritkán volt benne részed?
Hidd el, ez nagyon fontos egy pár életében és nem mindegy, hogy előbb a kapcsolat romlott meg, vagy ennek hiánya miatt romlott meg a kapcsolat?
Na a gyerek ovis ,van munkád ráadásul 6órával annyit keresel. Akkor keresel egy albérletet ,fogod magam és a gyereket aztán elköltöztök. Beadod a válást és ennyi...ujj életet kezdesz.
Énis ezt csináltam ,csak nem voltunk házasok. És többet melozom.
n25
Miért nem mersz?
Jól keresel, gyerek oviban, én biztosan nem ülnék még 10-20 évet a fos kapcsolatomban, ahol a férjem egy idióta kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!