Ki és miért teszik fel ismerősöket napiszarra?
Figyelt kérdés
Én is voltam már, és egyre több ismerősöm kerül fel. Ki és mi okból küldi el nekik valamilyen kepuket? (nem meztelen, nem hasonló képekről beszélek!) az a tömény rosszindulatú megnyilvanulas alattuk valami botrányos. Ott élik ki magukat vagy azt élvezik, hogy meg alázzanak számukra lehet ismeretlen embereket? N2021. márc. 15. 12:26
1/12 anonim válasza:
Büntetik az ilyen megnyilvànulást.
2/12 anonim válasza:
Az ok szinte mindegy, a megelőzés a lényeg. Az internetre csak akkor töltünk fel személyes dolgokat, ha nem bánjuk, hogy máshol is megjelennek.
3/12 anonim válasza:
Nem én voltam.
De gongidolom valamilyen óvodás csúfolkodási szinten megragadt állat lehet ilyen. Ember, akinek kinőtt a gerince, az ilyet nem szokott csinálni.
5/12 anonim válasza:
#1 nem írt rosszat. Simán fel lehet jelenteni az ilyet és BTK foglalkozik ezzel. Sulinkban is volt ilyenből rendőrségi ügy. Többet nem szórakoztak, megtanulták.
7/12 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy egyáltalán hogy működik az az oldal még...
8/12 anonim válasza:
#6: Az ugye megvan, hogy nem kell személy szerint tudnod és bizonyítanod a bűncselekményt a feljelentéskor, erre vannak hatóságok, akik elvégzik a nyomozást?
9/12 anonim válasza:
8
Es szerinted nyomozni fognak? Egy Tor Browser es maris falakba utkoznek.
10/12 anonim válasza:
Nem fogom etetni a trollokat. #9 sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!