Facebook-on regisztrál valaki, de nem szeretne ismerősöket "gyűjteni", ilyen van?
Tehát regisztrált a facebookon valaki, nem is keres ismerősöket, és nem is jelöli vissza azt, aki őt jelöli. Nem akar ismerősöket, ő mindössze egy facebook csoport miatt regisztrált, hogy oda beléphessen.
Van ilyen?
Van ilyen. Én is megbántam, hogy nem ezt tettem. Abban a naív hitben voltam, hogy ha én kommunikálok ismerősökkel, akkor legalább Messenger-en tudom tartani a kapcsolatot.
Ehelyett jönnek az üzenetek, csoportosan meg vagyok szórva üzenetekkel, lájkoljam, szavazzak, jelentkezzek, csatlakozzak, stb-stb... Névnapon is meg vagyok szórva másik azonos keresztnevűekkel... Sok évig tartott rávenni magam hogy regisztráljak de megbántam.
Nálam is sok függőben lévő jelöles van és nem érdekel ha megsértődnek mert nem jelölök vissza.
Mi a francnak jelölnpl olyan kolléga aki a mhelyemen visszaköszönni se tud?
Amúgy se posztolok, szóval nincs miért követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!