Ha új életet kellene kezdenetek, könnyen el tudnátok dobni a régi dolgaitokat, ismerősöket, barátokat?
Nemrég történt egy változás az életemben, ami arra kényszerít hogy elhagyjak mindent hamarosan, és most kell összegyűjtenem mindenemet amire később szükségem lesz: Mindennek bele kell férnie egy sporttáskába, ami nem, azt pedig nem fogom látni többé...
Nehezen engedek el pár dolgot, annak ellenére hogy (más emberekhez viszonyítva) nincs szinte semmim
Kíváncsi vagyok hogy más hogyan élné meg, vagy ha van olyan akinek át kellett élnie, az milyen érzés volt: Vagy csak én lennék gyenge azért mert nehéz feldolgozni hogy vége mindennek, és ideje újra a (közel nulláról) indulni?
#2: Az a furcsa, hogy egy jó dolog miatt történt hogy végre elmehetek, és már évek óta erre a pillanatra vártam, de így hogy előtte állok, így rá kellett jönnöm hogy mennyire ijesztő és másabb, mint amikor terveztem
Nem volt könnyű életem, és nagyon nem szeretek visszagondolni, és azt hittem hogy örömmel fogok búcsút mondani mindennek, holott nem
#5: Ez tetszett :))
Bárcsak, de nem sajnos :)
Nincs egy fillérem sem, jól jönne most
A családomat leszámítva már nem egyszer lecserélődött a teljes baráti, ismeretségi köröm az életem során.
Valahogy olyan magányos farkas típus vagyok kicsit, nem érzek különösebb késztetést arra, hogy igazán szoros kapcsolatot alakítsak ki másokkal, így aztán ha megszűnik az az adott körülmény, ami egy ideig bent tartott egy ismeretségi körben, akkor kihullok belőle.
Pl. középiskola is ilyen volt, már senkivel nem tartom a kapcsolatot, nem találkozok velük, nem beszélek velük - ők továbbra is egy társaság, de én kikoptam.
Főiskola ugyanez.
A munkahelyek ugyanez.
Szóval nekem nem okozna nagy nehézséget egy ilyen váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!