A tavaszi korlátozásnál hogy-hogy biztatták és megértették egymást az emberek? Olvastam régi kérdéseket.
Figyelt kérdés
Régi szép idők.
Ma már az
alvászavaros gyereket altatók
cigiző stresszes emberek munka után
esti gyereksírástól kikészült apukák
tanulásban elzsibbadt tanulók
túlóra után futni vágyók
fogyózók
visszeres kismamák
vérnyomásproblémás idősek, akik felhúzták magukat a tv műsoron
sérülésből lábadozó gyógytornázók
családtagnak segítséget nyújtók
és...SENKI nem mehet ki a friss levegőre este fél órára sem, csak aki nagy cégnél dolgozik, de az is csak kocsival hazahajthat, vagy egyenesen hazamehet.
2020. dec. 18. 21:45
2/5 anonim válasza:
Mert akkor még nagyon új volt, nem tudták mi az, mennyire veszélyes. Mostanra ráuntak a bezártságra, a korlátozásokra, a pénztelenségre, élni akarnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ebben a kategóriában nem ez megy, de mindenhol máshol ölik azokat akik bármilyen okból nehezen veszik a 8 órás tilalmat.
2020. dec. 18. 21:51
5/5 anonim válasza:
Eddig bírtam, de mostmár november vége óta kezdek becsavarodni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!