Mi történik, ha az újabb számla kerül befizetésre a régi helyett?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy logikusan mindenki a régebbi számlát fizei mindig. De, ha az újabb számla kerül befizetésre a régi helyett, akkor korlátozáara kerül a szolgáltatás?(pl internet, mobiltelefon, stb) Előre is köszönöm.2017. aug. 7. 21:02
2/5 anonim válasza:
Egyszer beszéltek ilyet vagy rádióban,vagy tv-ben , vagy mindkettőben, hogy akkor küldik a felszólítást, hogy hiányod van. Kikapcsolni rögtön szerintem még nem fogják. Hogyha valamennyi pénzt még küldtél nekik, akkor még érdekelnek ők téged, tehát szerintem csak ilyen késedelmi cuccos felszólítást kapsz.
3/5 anonim válasza:
Semmi, annak a számlának az ellenértékét hiányolni fogják, és ha eltelik X idő, akkor megkeresnek, hogy pótold.
4/5 Koplárovics Béci válasza:
Szolgáltatótól függ. Az Invitelt nem érdekli, hogy a következőket befizeted, ha valamelyik korábbira hivatkozva nincs fizetés, akkor 3 hónap után úgy kikapcsolják, hogy csak na. Más szolgáltatónál nincs ilyen irányú tapasztalatom.
5/5 anonim válasza:
Akkor lejárt tartozásod lesz hamarosan.
Felszólítás, kikapcsolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!