Mi az a régi szó, amit helyes/aranyos, de ellenben buta lányokra szokás mondani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet nem ebbe a kategóriába tartozik, de volt egy szó (amit sajnos én kaptam meg), amivel annó egy idősebb nő jellemzett engem. Régen rákerestem, mivel nem egy sűrün használt kifejezés, de azóta töröltem az előzményeimet.
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. jan. 20. 09:33
2/13 anonim válasza:
Negatív, vagy pozitív értelemben használta? Milyen körülmények között, mi okból használta a szót?
3/13 anonim válasza:
gyagyás, balgatag, oktondi, süsü, pupák, dinka, csacsi, balga, tökkelütött, gügye, tyúkeszű, eszefogyott, dőre, butus, együgyű, butuska, üresfejű
8/13 anonim válasza:
Csitri és Bakfis
(ők amúgy egy leánypáros voltak Spiró György Csirkefej c. színdarabjában)
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az. Ez egy felvételi volt, ahol leblokkoltam, keveset beszéltem magamról/portfóliómról, majd tavozáskor hallottam, hogy mondja az igazgatóasszony, hogy "milyen kis ..."
2021. jan. 20. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!