Rohadt nagy gáz, ha egy srácra azt mondják, hogy aranyos?
Nekem is sokszor mondják.
Én se szeretem :D
szerintem ne aggódj ez miatt :D
nem gáz, csak aranyos:3
Hát, attól függ... Egy fő mondta és akarsz vele szexelni? Akkor gáz, ugyanis az ott egy személyes vélemény és nem úgy tekint (már) rád, mint egy potenciális párzási társra. Ez nem visszafordítható, legalábbis rövid távon nem, hanem hosszas kihagyással.
Ha több fő mondta (mondjuk egy női társaság), akkor ez csak egy felszínes megállapítás volt és ettől még lehet "játszmád" a kiszemelt személy(ek)el kapcsolatban. Viszont ekkor is a határon táncolsz a magatartásoddal.
Harmadik eset, ha a farkadra mondják. Na, akkor az kicsit jelent, melyet ő elfogadott és nem is az a célja, hogy le törje a kedvedet, de azt nem mondhatja rá, hogy nagy, mert hazugság lenne.
Mindenkinél mást jelent, nálam pont a legjobb dolgot jelenti. Én a "jóképű", "bomba" stb szavakat nem használom illetve nekem nem tetszenek az olyan férfiak akikre ilyesmi jelzőket lehet használni, mert nekem olyan érzésem van tőle, hogy az illető belül nem valami kedves, bunkó személyiségű. Én az "aranyos" szót olyan férfiakra használom aki külsőre is helyes illetve kellemes személyisége is van. Ilyenre vadászom jelenleg is.
26/N
En arra mondom,h cuki,ha lefekudnek vele.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!