Hogyan kell aranyos lenni, kikre mondják azt, hogy aranyos?
Ó ezt mi kitárgyaltuk a barátnőimmel..:)
Kisbabák esetében ha elnyújtva mondod, hogy
- jaj, de arrrannyyoooooss.. akkor a kisbaba jóindulattal sem szép,sőt kis ronda, de ugye ezt nem mondhatod ki hangosan..
- ha egy lány azt mondja egy fiúra, hogy "aranyos vagy" akkor a srác semmiképpen nem jön be neki, de nem akarja megbántani, mert végül is rendes srác.
- ha fiú mondja egy lányra, hogy aranyos, hasonlóképpen mint az előzőnél a lányt csak kedvesnek tarja, de nem vonzódik hozzá, nem látja benne a nőt
-Ha felnőtt férfira vagy nőre mondjuk, hogy aranyos, akkor ott egy kis szánalom van.
-Idős emberek esetében az aranyos kifejezés az idős ember viselkedése miatt mondjuk..
Szóval a "de aranyos" kifejezést nem mindegy, hogy kire mondjuk
" ha fiú mondja egy lányra, hogy aranyos,
hasonlóképpen mint az előzőnél a lányt
csak kedvesnek tarja, de nem vonzódik
hozzá, nem látja benne a nőt "
ennél nagyobb marhaságot nem halottam még. a többi sem éppen valós szerintem.
A fiú mondja lányra dolgot cáfolom, bár tényleg inkább csak egyfajta "baráti" dolog.
De lány esetében ha fiúra mondja, azt én még sosem bókként hallottam. Azt hogy aranyos, pozitív értelemben a kiskutyákra mondjuk, meg a kisbabákra, meg tényleg a kedves nagyikra.
De ha lány azt mondja fiúra hogy aranyos, az kb a férfiasságának legnagyobb megalázása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!