Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják a fiatalok,...

Paradicsom31 kérdése:

Miért gondolják a fiatalok, hogy ha gyermekük fog születni, már azonnal házasodni kell?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm tavaly szeptemberben jegyezte el a párját, és most februárban derült ki, hogy érkezik a baba, ami nem tervezett volt, csúnyán mondva "becsúszott". Ezért egyből kértek időpontot, és rá 2 hétre gyorsan megesküdtek, mondván, még nem látszik a babapocak. Nem ilyen esküvőt szerettek volna, nagy bulit akartak nyáron, egy farmon, a szűk családdal, barátokkal.

Ahogy láttam a fotókat, tényleg egy kis aranyos, szép, egyszerű esküvő volt, viszont egy fél sem volt elragadtatva, illetve azt látom, hogy a baba érkezését sem fogták még fel. A férfi szüleinél laknak együtt négyen, a férfi nagy számítógépes, nagyon szeret játszani, és költ is rá, a lány viszont nagyon az a bulis fajta, jelenlegi helyzetben is talál rá módot, hogy a barátnőivel iszogasson.

Szerintem nagyon rossz úton haladnak, jobb lenne, ha elmennének egy albérletbe, vagy felvennék a babavárót, és próbálnának egy közösségi otthonra gyűjteni, mert nemsokára érkezik a pici, és a számítógépen, a játékokon, és némi hitelen kívül, valamint a mamahotelen kívül más nincs :/ Esetleg beszéljek velük, vagy hagyjam, majd megoldják? Sajnálom őket.

2021. márc. 14. 20:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
62%

Isten mentsen az ilyen jóakarótól!

Ha nem egyezik az ő életfelfogásuk a tiéddel, attól még nem biztos, hogy náluk van a hiba.

Alakítsd a saját életedet, és ne a máséval foglalkozz.

2021. márc. 14. 20:49
 22/37 A kérdező kommentje:
Szülők is próbálták már őket kitessékelni, mert nem segítenek otthon, sem az anyagiakban, sem a háztartásban, anyuka depressziós, apuka rokkant. Ők meg nagylábon élnek, és ezért mondom én, hogy, mint barát, lehet beszélnem kéne velük, vagy valahogy segíteni őket :(
2021. márc. 14. 20:51
 23/37 A kérdező kommentje:

Tévedés ne essék, nekem is van életem. Van egy párom, hitelmentes házam, amire évekig, kemény munkával gyűjtöttem. Úgyhogy albérletbe éltem sokáig.

Én csak jót akarok nekik.. Senki életére nem vagyok irigy, mikor nekem minden adott a boldogsághoz.

2021. márc. 14. 20:53
 24/37 A kérdező kommentje:
És aki nem a kérdésre válaszol, az ne is írjon. Vagy le értékelem, vagy jelentem, mert itt nem a másikat kell ocsárolni, se nem engem, se nem a kérdésben lévőket.
2021. márc. 14. 20:54
 25/37 anonim ***** válasza:
88%
És miért kéne másoknak a te elveid mentén csinálni bármit is???
2021. márc. 14. 20:56
 26/37 anonim ***** válasza:
89%

"Esetleg beszéljek velük, vagy hagyjam, majd megoldják?"

Tessék a válasz: Kérdezd meg őket, vagy a rokkant szülőket:

- Tudok valamiben segíteni?

Csak ez a helyes lépés, minden egyéb tolakodás.

2021. márc. 14. 20:58
 27/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem bírod felfogni, hogy ne szólj bele más életébe? Ennyire unalmas a sajátod?
2021. márc. 14. 21:17
 28/37 anonim ***** válasza:
53%
Akkor szabad tudnom, hogy a 26-ost miért pontoztad le, miért nem köszönted meg?
2021. márc. 14. 21:27
 29/37 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le.
2021. márc. 14. 22:11
 30/37 anonim ***** válasza:
24%
Tök egyértelmű: hogy ne legyen feltűnő, hogy házasság előtt kekszeltek egymással, mert az egy pl.: vallásos családban mekkora gáz már, így meg jól el lehet mindenkit altatni pl.
2021. márc. 15. 07:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!